Ensimmäinen kuva Carrie Underwoodista onnettomuuden ja 40 tikin jälkeen – "Hän ei vaikuttanut olevansa pois tolaltaan"

Joulukuussa otetussa kuvassa Carrie Underwood vaikutti hyväkuntoiselta onnettomuudestaan huolimatta.

Yhdysvaltalainen kantrilaulaja Carrie Underwood paljasti hiljattain kirjeessä faniklubilleen, että hän loukkasi itsensä pahasti kaaduttuaan portaissa kotonaan marraskuussa. 34-vuotias laulaja joutui leikkaukseen murtuneen ranteensa takia.

Underwood sai myös pahan vamman kasvoihinsa, johon hän sai kertomansa mukaan 40-50 tikkiä. Vaikka tapaturma kävi kaksi kuukautta aikaisemmin, laulaja paljasti kirjeessään, ettei hän näytä enää aivan samanlaiselta.

– Kun olen valmis palaamaan kameran eteen, haluan että te kaikki ymmärrätte miksi saatan näyttää hieman erilaiselta. 

Underwoodin paljastuksen jälkeen Twitteristä bongattiin tosi-tv-tähti Adrienne Gang 12. joulukuuta julkaisema kuva, jossa hän poseeraa Underwoodin kanssa. Kuva on otettu kuukausi laulajan onnettomuuden jälkeen, eikä kyseisessä kuvassa laulaja näytä kovinkaan poikkeavalta kasvoistaan. 

– Kuntoilin juuri Carrie Underwoodin vierellä. Hän on niin hurmaava ja hyväntahtoinen. Rakastan häntä! Gang kirjoittaa päivityksessään.

Kuvassa American Idolista tutulla laulajalla on oikeassa kädessään rannetuki, mutta kasvoissa ei ole näkyviä tikkejä tai vammoja. On kuitenkin huomioitava, että kuvassa Underwoodin kasvojen vasen puoli ei näy kunnolla.

Fanit kyselivät kuvan kommenteissa miltä Underwood näytti onnettomuuden jäljiltä. Gang vastasi heille kertoen, ettei hänellä ollut hajuakaan siitä, että tämä olisi loukannut itsensä. Hän kertoi myöhemmin haastattelussa, että hänen ja Underwoodin tapaamishetki oli miellyttävä.

– Hän ei vaikuttanut yhtään vaivaantuneelta tai olevansa pois tolaltaan. 

Underwood ei ole julkaissut itse yhtäkään kuvaa paljaista kasvoistaan onnettomuuden jälkeen. Vajaa viikko sitten laulaja julkaisi Instagram-tilillään kuvan paksuun huiviin kiedotuista kasvoistaan.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat