Huippumalli Chrissy Teigeniltä jäätävä kommentti juontajalle: "Miksi tissini ovat puhelimessasi?"

Chrissy Teigen ihmettelee juontaja Jeanine Pirron puhelimen näytöltä löytynyttä kuvaa.

Huippumalli Chrissy Teigen, 34, tunnetaan häpeilemättömästä suorasukaisuudestaan, josta saatiin jälleen osoitus naisen osoittaessa suoran kysymyksen Twitterissä juontaja Jeanine Pirrolle. Sunnuntaina 5. heinäkuuta Fox Newsin ankkuri julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa hän poseerasi hengityssuojain kasvoillaan ollessaan lounastamassa ulkosalla.

Teigen sen sijaan kiinnitti huomionsa puhelimeen, joka oli Pirron edessä olevalla pöydällä, sekä siihen, mitä puhelimen näytöltä näkyi. Puhelimessa näkyy Teigenin muutamaa päivää aiemmin julkaisema yläosaton selfie. Näin ollen Teigen kysäisi asiasta Pirrolta. 

– Jeanine, miksi tissini ovat puhelimessasi, Teigen tiedusteli juontajalta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuvassa Teigen poseeraa pyyhe yllään käsi rintojensa edessä hänen esitellessä auringon polttamaa ihoaan. Teigen julkaisi omalla Twitter-tilillään zoomatun otoksen Pirron kuvasta sekä oman, alkuperäisen kuvansa vieri vieressä, ja nämä kuvaa ovat ilmiselvästi samat otokset. Pirro ei ole kommentoinut asiaa toistaiseksi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Teigen on naimisissa laulaja John Legendin kanssa ja pariskunnalla on kaksi pientä lasta, 4-vuotias Luna Simone Stephens ja 2-vuotias Miles Theodore Stephens.

Lähde: E! News

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja