Artisti Ariana Granden muuttunut ulkomuoto on herättänyt keskustelua – tähdeltä jämerä vastaus huolestuneille

Artisti Ariana Grande on saanut osakseen ihmettelyä hoikistuneesta ulkomuodostaan.

Poptähti Ariana Granden, 29, fanit ovat kommentoineet hänen hoikistunutta ulkomuotoaan ja olleet siitä huolissaan. Grande otti TikTok-videollaan aiheeseen kantaa 11. huhtikuuta.

Videolla hän kertoo, millaista on olla henkilö, jonka vartaloon kiinnitetään aina tarkasti huomiota.

Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tiedän henkilökohtaisesti, että vartalo, johon olet vertaillut nykyistä vartaloani, oli kehoni epätervein versio. Söin paljon masennuslääkkeitä ja söin huonosti ja olin elämäni alimmalla tasolla, kun näytin siltä, ​​mitä moni pitää terveenä. Mutta itse asiassa se ei ollut minun ”terveeni”, Grande sanoo videolla.

Vaikka laulaja sanoi, että hänen ei pitäisi selittää vartaloaan, hän toivoo, että hänen haavoittuvuudestaan tulee jotain hyvää ja huomautti, että terve voi näyttää ihmisestä riippuen hyvin erilaiselta.

– Et koskaan tiedä, mitä joku käy läpi. Joten vaikka haluaisit vain ilmaista välittäväsi, kyseinen henkilö todennäköisesti tekee asian eteen töitä tai hänellä on tukiverkko, joka auttaa häntä, joten olkaa lempeitä toisillenne ja itsellenne.

Grande korosti, että vaikka ihmisten huomautukset olisi tarkoitettu hyviksi, niin ihmisten ei pitäisi puhua muiden ulkonäöstä ollenkaan. Hänen mielestään on olemassa tapoja kehua toisia tai jättää asioita vain huomiotta, vaikka ei pitäisi niistä.

Grande on aiemmin ollut avoin kamppailustaan ahdistuksen, masennuksen ja posttraumaattisen stressihäiriön kanssa, josta hän kärsi vuoden 2017 Manchesterin pommi-iskun jälkeen.

Grande meni naimisiin kiinteistönvälittäjä Dalton Gomezin kanssa vuonna 2021.

Lähde: E News

Lue myös:

    Uusimmat