Mainos

Ensimmäinen käytetty Tesla Model 3 tarjolla mielipuoliseen hintaan

Teslan työntekijä on laittanut myyntiin tiettävästi ensimmäisen käytetyn Model 3:n.

Tesla Model 3:n tilaajat saattavat joutua odottamaan autoaan jopa 1,5 vuoden ajan. Siihen mennessä käytettyjen autojen markkinoille tupsahtelee varmasti useitakin kohtuullisesti hinnoiteltuja yksilöitä, joten auton 400 000 varaajasta moni varmasti päätyy käytettyyn.

Nyt myyntiin on kuitenkin saatu tiettävästi ensimmäinen käytetty Model 3. Craigslist-palvelussa myytävänä olevaa autoa ei voi kuitenkaan parhaalla tahdollakaan kutsua kohtuullisesti hinnoitelluksi. Uutena auton hinnat alkavat noin 35 000 dollarista, joten tämän käytetyn yksilön 150 000 dollarin hintapyyntö kuulostaa ryöstöltä.

Autoa myyvä Teslan työntekijä kertoo, ettei osannut hinnoitella autoa, mutta päätyi edellä mainittuun summaan kovan kysynnän vuoksi. Tesla itse on kieltänyt työntekijöitään myymästä autoa ylihintaan, mutta toistaiseksi ei ole selvää, miten se aikoo käytännössä estää rahastuksen.

Mittariin on kertynyt 2 100 mailia eli vajaat 3 400 kilometriä. Kunto on myyjän mukaan kuin uusi.

Auton myynnistä ensimmäisenä kertonut Electrek arvelee, että auto tulee menemään kaupaksi pyyntihinnalla, mutta ei varsinaisesti asiakkaalle. Valmistajilla on usein tapana ostaa kilpailijoidensa autoja päästäkseen tutkimaan niitä tarkemmin. Esimerkiksi Ford maksoi Teslan Model X:stä yli 50 000 dollaria ekstraa päästäkseen autoon käsiksi ensimmäisten joukossa.

Lähde: Electrek

***

14:45

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja