Mainos

Enemmän rahaa ja seksiä! Tämä lemmikki lisää omistajansa onnellisuutta huomattavasti

Kissa- ja koiraihmisten kesken käy ikuinen kiista. Uusin aiheesta tehty tutkimus kääntyy tällä kertaa koiraihmisten puolelle.

Oletko sinä kissa- vai koiraihminen? Newyorkilaisessa Manhattanvillen yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa tultiin siihen tulokseen, että koiraihmiset ovat onnellisempia, seurallisempia ja tienaavat enemmän kuin kissanomistajat.

Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää lemmikkien omistajien eroja ja käyttäytymismalleja. Omistajien ja lemmikin välisen kiintymyksen ja omistajan elämäntyylin selvittäminen voi auttaa eläinlääkäreiden työtä tulevaisuudessa.

Lemmikillä vaikutusta myös seksikertojen määrään

Ihmiset, jotka ovat valinneet ystäväkseen kissan, nauttivat hyvin todennäköisesti omasta seurastaan. Tämä on järkevää, sillä koirat kaipaavat alati huomiota kissojen viihtyessä pitkiäkin aikoja yksin.

Tämä voi olla yksi syy siihen, miksi tutkimuksessa käytetyn luokittelun perusteella koiranomistajat rakastavat lemmikkejään hieman enemmän kuin kissanomistajat kissojaan.

Lemmikkien omistajilla on eroja myös ystävyyssuhteiden määrissä. Kissanomistajilla on vähemmän läheisiä ystäviä kuin koirien omistajilla, mutta puolestaan enemmän Facebook-kavereita. Tutkimuksessa todettiin, että kissaihmiset viettävät paljon aikaansa verkossa jakamassa kuvia omasta lemmikistään muiden saman henkisten henkilöiden kesken. Kasvokkain tapaamiset jäivät kuitenkin vähäisiksi. 

Kiistanalaisin osio tässä tutkimuksessa liittyy seksiin. Tutkimuksessa nimittäin selvisi, että koiranomistajat harrastavat seksiä keskimäärin kolme kertaa viikossa, kissaihmiset puolestaan vain kaksi kertaa. 

Hyvä palkka ja vähän lainaa

Tutkimuksen merkittävin tieto liittyy kuitenkin rahaan. Koiranomistajille on tutkimuksen mukaan suuremmat tulot kuin kissanomistajilla. He työskentelevät korkeassa asemassa ja heillä on suuri halu menestyä. 

Hyvästä palkasta ja vakiintuneesta elämäntavasta johtuen koiranomistajilla on myös vähemmän lainaa kuin yksinkertaisempaa elämää elävillä kissanomistajilla. Koiranomistajien tulee ollakin hyvätuloisia, sillä koirien ruokkimiseen kuluu huomattavan paljon rahaa. 

Tutkimuksessa kävi ilmi, että kissanomistajat asuvat vanhempiensa luona pidempään, eivätkä sitoudu samalla tavalla kuin koiranomistajat. Koiraihmiset menevät puolestaan todennäköisemmin naimisiin ja perustavat perheen. 

Video: Tiedätkö, miten lemmikin karvoista pääsee parhaiten eroon? Tässä hyvä vinkki yleiseen ongelmaan. 

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.