Enemmän iloa joka päivä! 16 tapaa viettää laatuaikaa rintojesi kanssa

Kokeile näitä hauskoja vinkkejä, joiden avulla voit pitää rintojesi kanssa hauskaa jokaikinen päivä! 

Olivatpa rintasi sitten isot tai pienet, samaa tai eriparia, ne kuuluvat vartaloosi. Kaiken lisäksi rinnat tekevät kehostasi seksikkään!

Sen sijaan, että antaisit niiden vain olla, miksi et oppisi tuntemaan niitä paremmin? Lue vinkit siihen, kuinka voit oppia tuntemaan rintasi hauskalla tavalla. Kokeile jo tänään! 

1. Kastele ne!

Tässä yhteydessä kasteleminen ei suinkaan tarkoita märkä t-paita -kilpailua, vaikka onhan sekin toki vaihtoehto. Kuuma suihku saa nimittäin saa veren kiertämään ja nostaa samalla kehosi lämpötilaa. Tiesitkö, että lämmin keho on erityisen herkkä kosketukselle?

2. Muista rasvata rintasi huolella

Muistathan rasvata aina myös rintasi? Kuiva iho ärsyttää rintojasi, jolloin myös kosketus voi tuntua epämiellyttävältä. Valitse mieluisa kosteusvoide ja tee rinnoistasi unelmanpehmeät.

3. Vie rintasi shoppailemaan

Milloin viimeksi kävit ostoksilla niin, että mietit ainoastaan rintojasi? Aivan. Jos viime kerrasta on vierähtänyt aikaa, kannattaa rintoihin kiinnittää huomiota viimeistään nyt. Yritä löytää vaatteita, joissa rintasi näyttävät upeilta.

4. Valitse ilmakuivaus

Sen sijaan, että kietoisit itsesi suihkun jälkeen heti pyyhkeeseen, anna rintojesi vaihteeksi kuivua vapaana. Tällä tavoin säästät rintojasi pyyhkeen aiheuttamalta ärsytykseltä. Myös kumppanisi nauttii taatusti rintojen ilmakuivauksen tarjoamista näköaloista.

5. Älä unohda liikuntaa

Vaikka liikunta ei itsessään kasvata kuppikokoasi, voi se saada rintasi näyttämään suuremmilta. Harjoita säännöllisesti suoraan rintojesi alla olevia rintalihaksiasi. Tulokset näkyvät rinnoissasi saakka.

6. Rakasta nännejäsi

Oletko muistanut huomioida myös nännisi? Muista silloin tällöin hyväillä nännejäsi, tai pyydä kumppaniasi tekemään se.

7. Anna rinnoillesi vapaapäivä

Aivan kuten sinäkin tarvitset välillä vapaapäiviä töistä, myös rintasi tarvitsevat välillä vapaata rintaliiveistä. Jätä siis rintaliivit silloin tällöin kotiin ja nauti ihanasta vapauden tunteesta.

8. Koe nänniorgasmi

Kyllä, nänniorgasmi on olemassa, ja voit saada sen tänä iltana. Mitä vielä odotat? Nännien hyväily vapauttaa tehokkaasti mielihyvähormoni oksitosiinia ja loppu on historiaa.

9. Paranna itseluottamustasi

Useat muotilehdet muokkaavat malliensa rinnat täydellisiksi. Todellisuus voi olla aivan toinen. Tiedosta, että kehosi on kaunis sellaisenaan, joten lopeta vertailu!

10. Syö sushia

Nyt kipin kapin sushille, sillä sushilounas tekee hyvää myös rinnoillesi. Lohta sisältävien rullien omega-3-rasvahapot auttavat alentamaan rintasyövän riskiä.

11. Varo ihailijoita!

Eräässä tutkimuksessa todettiin, että sekä miehet että naiset käyttivät enemmän aikaa ihmisten rintojen kuin kasvojen tarkasteluun. Olet siis ollut oikeassa, aina joku tuijottaa rintojasi.

12. Huomio rintasi treeneissä

Liikunta tekee hyvää, mutta älä unohda huomioida rintojasi. Etsi juuri itsellesi sopivat urheiluliivit, jolloin sekä sinä että rintasi nauttivat urheilusta enemmän.

13. Kosketa eri tavoilla

Onko puristelu ainoa tapa, jolla kumppanisi koskettaa rintojasi? Harmi, sillä esimerkiksi kuumalla ja kylmällä lämpötilalla leikkiminen, höyhenillä koskettelu tai seksilelulla hyväily tuntuisi paljon paremmalta. Kokeilkaa rohkeasti uusia koskettelutapoja, niistä voi löytyä uusi suosikki. 

14. Tarkista muutokset seksin aikana

Rintasi voivat ihan hyvin kasvaa seksin aikana, joten tarkkaile mitä sinun rinnoillesi tapahtuu. Myös nännit voivat vaihtaa väriä tummempaan lisääntyneen veren virtauksen ansiosta.

15. Korosta helpolla keinolla

Toivotko, että rintasi näyttäisivät paremmilta avonaisessa puvussa? Korosta parhaita puoliasi, ja sipaise rinnoillesi hieman aurinkopuuteria. Näin helpolla keinolla saat rintoihisi hieman lisäryhtiä.

16. Katsele itseäsi peilistä

Kun tulet suihkusta, jää hetkeksi katselemaan rintojasi. Ihan vain sen vuoksi, että rintasi ovat kauniit! 

Lähde: Womenshealth

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja