"En voi ymmärtää" – Lewis Hamiltonilta pysäyttävää tekstiä nuoren faninsa kuolemasta

Viisinkertaista F1-maailmanmestari Lewis Hamiltonia on tuoreeltaan syvästi koskettanut hänen nuoren faninsa Harry Shaw'n kuolema. Hamilton puhui Kanadan GP:n lehdistötilaisuudessa Harryn muistosta pysäyttävällä tavalla ja käsitteli samalla elämää filosofisin miettein.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Harry Shaw kuoli hiljattain harvinaiseen luusyöpään, Ewingin sarkoomaan. Nuorella pojalla oli ollut läheinen suhde Hamiltoniin, ja Harry oli muun muassa lähettänyt tälle sairasvuoteeltaan tsemppiä ennen tämän kauden Espanjan GP:tä. Harry myös kiitti Mercedes-kuskia saamistaan lahjoista. 

Hamilton julkaisi aiemmin Harrysta sosiaalisessa mediassa koskettavan muistokirjoituksen ja puhui nyt pojasta Kanadan GP:n lehdistötilaisuudessa.

– En voi ymmärtää, miten... elämä on niin kallisarvoinen ja miten niin nuori... miten nuori ihminen voi menettää elämänsä niin aikaisin, Hamilton haki sanojaan.

– Minulla on kuitenkin upeimpia muistoja pienen Harryn kanssa. Jumalalla on uusi enkeli.

Hamilton jatkoi puheenvuoroaan syvällisillä elämää luodanneilla kerroksilla.

– Tähän viikonloppuun tultaessa meidän kaikkien täytyi pysyä positiivisina. Minulla on paljon ihmisiä, jotka luottavat minuun, että jatkan työni tekemistä. On vain outoa, miten maailma jatkaa kulkuaan. Maailma vain jatkaa. Mikä on todella tärkeää jokaikiselle meistä, on se, että meillä kaikilla on omat elämämme emmekä tiedä, miten lyhyitä tai pitkiä ne tulevat olemaan. Täytyy vain maksimoida jokainen mahdollisuus. 

– Joka päivänä, jonka saan, yritän kasvaa, yritän olla paras, joka voin olla, tehdä mitä rakastan välittämättä ihmisten mielipiteistä ja elää elämää täysiä, MM-sarjaa johtava brittikuski lausui.

Lue myös:

    Uusimmat