F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Claire Williamsilla tunteet pinnassa – video jäähyväisistä F1-faneille otti koville mutta tulevaisuus näyttää valoisalta

5:28
Williamsin F1-tallin myynnistä tiedotettiin ennen Belgian kisaviikonloppua.

Williamsin apulaistallipäällikkönä pitkään isänsä perustamaa F1-tallia johtanut Claire Williams lähetti perheen vetäytymisuutisen jälkeen faneille terveiset somevideon välityksellä. Vetovastuun yhtiöstä ottaa nyt yhdysvaltalaisyhtiö Dorilton Capital.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 4.-6.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vuonna 1977 ensimmäistä kertaa F1-kisaan osallistuneen tallin nimi jää yhä formula ykkösiin, mutta Williamsin perhe jättää läjin jo tämän viikonlopun Italian GP:n jälkeen. Yhtiö myytiin ennen Belgian viikonloppua amerikkalaisyhtiölle.

Torstaina tuli tieto, ettei Williamsin perhe jatka tallin johtotehtävissä enää viikonlopun jälkeen. Apulaistallipäällikkönä tiimiä operatiivisesti johtanut Claire Williams tervehti faneja videolla.

– Halusin lähettää erittäin henkilökohtaisen viestin kaikille teille sanoakseni kiitos erittäin paljon kaikesta tuesta, jonka olette antaneet meille niin monen kisavuoden aikana, Williams sanoi ääni liikutuksesta väristen.

– Niin monet teistä ovat olleet puolellamme niin hyvinä kuin monina huonoina aikoina. Emme olisi päässeet niistä läpi ilman teitä. Me aidosti arvostamme sitä tuke, jota olette aina antaneet meille.

Williams on erityisen liikuttunut kaikista tänä vuonna tulleesta kirjepostista, jota fanit ovat tallille lähettäneet.

Isä Frankin elämäntyön kauppaaminen pois perheestä ottaa Claire Williamsille koville, mutta hän on varma, että perheen nimi on nyt hyvissä käsissä.

– Tiedämme, että he tulevat olemaan mahtavia omistajia. Heillä on valtava kunnioitus tallin historiaa ja perinteitä kohtaan. He jatkavat kisaamista Williamsin nimellä, mitä tulee olemaan hienoa seurata, Claire Williams sanoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja