"En pelkää, että jäisin jonkun varjoon" – morsian vaati morsiusneidoille piilolinssejä, jotta silmien väri "sopisi mekkoihin"

Vuoden 2019 kuumimmat häätrendit 7:43
Vuoden 2019 kuumimmat häätrendit

Nimettömäksi jäänyt morsian halusi vaihtaa morsiusneitojensa silmien värin, jotta se "sopisi" näiden mekkoihin.

Facebookin suljetussa ryhmässä apua häädilemmaansa tiedustellut morsian keräsi neuvoen sijaan lähinnä kritiikkiä. Nimettömäksi jäänyt nainen halusi vaihtaa morsiusneitojensa silmien värin, kertoo Metro-lehti, joka julkaisi kuvakaappauksen päivityksestä.

"Mielestäni siniset silmät riitelisivät..."

– Miten yliampuvaa on ostaa sinisilmäisille morsiusneidoilleni värilliset piilolinssit? Tarjoan heille mahdollisuutta valita minkä tahansa muun värin, jopa syvän meripihkanruskean, kuten minun (en pelkää sitä, että jäisin jonkun varjoon!), morsian kirjoitti julkaisussaan.

– Mielestäni siniset silmät riitelisivät (värin kanssa), koska yksi hääväreistä on keltaiseen taittava vihreä.

Kysymys on niin äärimmäinen, että Metro-lehti epäilee sitä huijaukseksi. Moni on kuitenkin kiiruhtanut kommentoimaan, että morsiamen toiveet todella ovat yliampuvia.

Naisen julkaisua jaettiin sosiaalisessa mediassa saatetekstillä ”kuvittele, että olisit sellainen bridezilla, että morsiusneitojesi silmien väri ’riitelisi’ värivalintojesi kanssa”.

Voivat aiheuttaa ärsytystä ja epämukavuutta

Piilolinssit voivat aiheuttaa tottumattomalle käyttäjälle ärsytystä ja epämukavuutta puhumattakaan siitä, että on epärealistista vaatia muita muuttamaan silmiensä väriä juhlia varten.

– Sori, et voi olla häissäni, koska silmäsi ovat väärää väriä. Sano se vain ääneen, eräs kommentoija totesi.

– Viiden vuoden kuluttua, kun muistelet häitäsi, pienillä yksityiskohdilla, kuten sillä, millaiset kengät morsiusneidoilla oli, ei ole väliä eikä niitä muisteta. Ja vielä vähemmän (muistetaan) tällaista hölynpölyä, toinen kirjoitti Yahoon mukaan.

"Tämä nainen voi haistaa huilun"

Moni toivoi naiselle lisää itseluottamusta, jotta tämän ei tarvitsisi peitellä huonoa itsetuntoaan "huonoihin tekosyihin". Kaikki eivät kirjoittaneet yhtä kauniisti.

– Tämä nainen voi haistaa huilun. Minulla ei edes ole sinisiä silmiä, mutta hän voi silti haistaa huilun, eräs kommentoija kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat