"En halua olla taakka" – yksinäisen lesken koskettava avunpyyntö leviää Facebookissa

Englantilainen Facebook-sivu jakoi yksinäisen miehen kirjeen.

Kuten niin monet muutkin, myös Raymond viettää joulua yksin. Surullisen kirjeen Facebookissa jakaneesta miehestä tunnetaan vain etunimi, Daily Mail kertoo.

Englantilainen Prestwich People -yhteisösivu jakoi 17.12.2015 Raymondin kirjeen. Mies kertoo pelkäävänsä yksinäistä joulua, sillä hän on jäänyt leskeksi vähän aikaa sitten.

Jos teksti ei näy, katso se täällä.

"Menetin vaimoni aiemmin tänä vuonna ja pelkään ensimmäistä joulua ilman häntä. Ainoa poikamme on aikuinen ja hänellä on oma perhe, hän asuu Australiassa eikä voi palata kotiin jouluksi. En voi matkustaa koneella niin kauas tavatakseni hänet.

En halua olla taakka, mutta onko yhteisöllänne joulupäivänä tapaamisia, joihin voisi nmennä, jotta minun ei tarvitsisi syödä joulupäivällistä yksin? Arvostan suuresti kaikenlaista apua. Asun Prestwichissä.

Terveisin, Raymond"

Nyt jo sadat ihmiset ovat nähneet kirjeen ja kutsuneet Raymondin kotiinsa jouluksi. Monet mediat ovat tarttuneet tarinaan, ja Facebook-sivu onkin ollut ruuhkautunut. Prestwich People ei ole vielä saanut Raymondilta vastausta, mutta kiittää ihmisiä sydämellisistä tarjouksista.

Jos kuva ei näy, katso se täältä


Lue myös:

    Uusimmat