"Emme ole lastentarhassa" – suorasanaiselta Max Verstappenilta rohkea kommentti Lewis Hamiltonista

Max Verstappen on varma, että Lewis Hamilton olisi roolien ollessa toisin päin puolustanut asemiaan samalla tavalla kuin hän teki Brasilian GP:n kohutilanteessa. 

Red Bull -kuski Verstappenin ja Mercedestä edustavan Hamiltonin viimeviikkoinen voittotaistelu Brasiliassa on jatkunut kabinettipelinä aina Qatarin GP:n kynnykselle saakka. Tuomaristo ei kisan aikana nähnyt tilanteessa tutkittavaa, mutta Mercedes pyysi sitä aiemmin tällä viikolla käsiteltäväksi uudelleen, kun taistelusta tuli uutta videomateriaalia.  

Aihe oli odotetun vahvasti tapetilla Qatarin GP:n mediapäivässä torstaina. 

– Mercedes ilmoitti jo heti (Hamiltonin aika-ajosuorituksen) hylkäämisen jälkeen, että tulevat valittamaan ihan jokaisesta asiasta, jopa autosta roikkuvista teipinpaloista. Tämä on siis normaalireaktio, osasin odottaa tätä, Verstappen kommentoi Sky Sportsille. 

Verstappen hyppäsi hetkeksi myös Hamiltonin ajohaalareihin. 

– Jos roolit olisivat olleet toisin päin Brasiliassa, tilanne olisi mennyt juuri samalla tavalla, Verstappen pyöritteli. 

– Se oli kovaa kilvanajoa. Taistelemme maailmanmestaruudesta. Emme ole lastentarhassa, hollantilaistähti summasi. 

Kansainvälinen autoliitto FIA ilmoitti torstaina, että tuomaristo pohtii nyt tapausta ja antaa päätöksensä perjantaina. Jos Verstappen saa rangaistuksen, se on todennäköisesti joko aikasakko Brasilian lopputuloksiin tai lähtöruuturangaistus Qatarin osakilpailuun. 

Lähde: racefans.net

Lue myös:

    Uusimmat