Lewis Hamiltonin mielipide muuttui hänen ja Max Verstappenin F1-kohutapauksesta

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton ehti jo antaa hyvin neutraaleja kommentteja hänen ja Red Bullin Max Verstappenin kohutilanteesta. Nyt Hamiltonin mielipide on muuttunut.

Hamilton ja Verstappen kävivät kiivasta voittotaistelua viime sunnuntain Brasilian GP:n loppupuoliskolla. Kuohuttavin tilanne nähtiin, kun Hamilton haki ensimmäistä kertaa ohitusta kisaa johtaneesta Verstappenista.

Red Bullin hollantilaiskuljettaja Verstappen ajatti Hamiltonin ulos radalta, pitäen kärkipaikan hallussaan.

Kisan aikana Brasilian GP:n tuomaristo ei antanut rangaistusta Verstappenille. Nyt tapaus on uudelleenkäsittelyssä, Mercedeksen vetoomuksen myötä.

Sunnuntain kisan jälkeen Hamilton kommentoi tapausta hyvin rauhallisesti.

– Tuolta mestaruustaiston pitääkin näyttää, Hamilton sanoi.

Torstaina Qatarissa Hamiltonilla oli toinen ääni kellossa.

– Se, että alkaa kisan keskellä valittamaan, vie keskittymisen pois oleellisesta. Yritin silloin vain mennä päättäväisesti eteenpäin. On muutenkin vaikea antaa mitään arvioita, kun ei ole nähnyt kaikkia kuvakulmia, Hamilton mietti.

– Nyt kun olen katsonut nauhat, minulla on erilainen mielipide asiaan. Keskityn kuitenkin täysillä auton säätötyöhön ja siihen, että olen mentaalisesti oikealla aaltopituudella viikonloppuun lähdettäessä, Hamilton jatkoi.

Hamiltonilta yritettiin tiedustella sitä, että olisiko Verstappenia pitänyt rankaista tapahtuneesta.

– Tiedän, että talli on tilanteen päällä. Jätän sen heille, britti tyytyi toteamaan.

Verstappenia uhkaa joko viiden sekunnin aikarangaistus, mikä tiputtaisi hänet Brasilian kisan tuloslistalla kolmanneksi tai lähtöruuturangaistus tulevan sunnuntain Qatarin kisaan.

Lue myös:

    Uusimmat