Eminemin tytär Hailie Jade vietti polttareitaan merellisissä tunnelmissa

Eminem 50 vuotta: Rapin kuninkaan elämä pähkinänkuoressa 2:58
Tällainen elämä rapin kuninkaalla Eminemillä on ollut.

Rap-artisti Eminemin, 51, tytär Hailie Jade, 28, on menossa pian naimisiin. 

Rap-artisti  Eminemin, 51, tytär Hailie Jade, 28, vietti äskettäin polttareitaan veneellä Floridan Tampa Bayssa. Tytär julkaisi kuvia juhlistaan Instagramissa 17. huhtikuuta. 

Hailien mukana juhlimassa oli hänen ystäviään ja sisko Alaina, 30. 

– Tampan rakkaat, Hailie kirjoitti kuvien yhteyteen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hailie meni kihloihin  Evan McClintockin kanssa helmikuussa 2023. 

Eminem adoptoi Alainan 2000-luvun alussa. People-lehden mukaan hänen biologinen äitinsä Dawn Scott kuoli epäiltyyn huumeiden yliannostukseen vuonna 2016. Scott oli Eminemin entisen vaimon Kim Mathersin sisko.

Eminem on adoptoinut myös Kimin biologisen tyttären Stevien, 21.

Alaina meni naimisiin kesäkuussa 2023, ja Hailie oli yksi hänen morsiusneidoistaan. Alaina auttoi Hailien kihlattua Evania valitsemaan kihlasormuksen, kuten Evan kertoi Hailien kanssa Just a Little Shady -podcastissaan kihlauksen jälkeen.

Evan kertoi morsiammelleen podcastissa, että hän alkoi katsella sormuksia kiitospäivän ja joulun 2022 välillä. Se ei kuitenkaan ollut helppoa. Evan kertoi, että hänen oli keksittävä tekosyitä päästäkseen kotoaan salaa sormusostoksille.

Vaikka se osoittautui melkoiseksi tehtäväksi, niin tosipaikan eteen Evan joutui vasta, kun hän pyysi Eminemiltä tyttärensä kättä.

– Se tapahtui loman aikana. Etsin vain tilaisuutta, jotta se ei olisi liian ilmeistä. Näin isäsi menevän alakertaan ja ajattelin, että minun on tehtävä se nyt heti tai en tee sitä tänään, ja minun on varattava jokin toinen aika. Niinpä seurasin häntä alakertaan ja onneksi hän oli juuri siellä alhaalla ja nappasi syntymäpäiväkakkusi, Evan kertoi podcastissa.

Hailie on syntynyt 25. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat