Eminemin tytär Hailie on kihlautunut poikaystävänsä kanssa

2:58
Hailie Jade Scott Mathersin isä Eminem täytti 50 vuotta 17. lokakuuta 2022 – tällainen hänen elämänsä on ollut tähän asti

Yhdysvaltalaisräppäri Eminemin tytär Hailie Jade Scott Mathers kertoi ilouutisen.

Yhdysvaltalaisräppäri Eminemin, eli Marshall Mathersin, tytär Hailie Jade Scott Mathers, 27, julkaisi kihlauksensa poikaystävänsä Evan McClintockin kanssa 6. helmikuuta Instagramissa. Postauksen perusteella pari on kihlautunut 4. helmikuuta.

– Vapaamuotoinen viikonlopun yhteenveto. 4.2.2023. Rakastan sinua, Evan McClintock, Scott Mathers kirjoitti sormus-, sydän- ja itkuemojien kera.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Eminemin tytär on ollut usein läsnä isänsä musiikissa ja vieraili 5-vuotiaana tämän My Dad’s Gone Crazy -elokuvassa.

Scott Mathers on sosiaalisen median vaikuttaja ja podcastaaja. Hän on tehnyt viime kesästä saakka Just a Little Shady -podcastia juontajatoverinsa Brittany Ednien kanssa. Podcastia on julkaistu nyt 27 jaksoa.

Lisäksi hänen tiedetään olevan isänsä suuri fani. Hän oli muun muassa paikan päällä kannustamassa Eminemiä tämän esiintyessä helmikuussa 2022 Super Bowl -ottelun puoliaikashow’ssa. Vuonna 2021 Scott Mathers kertoi TikTokissa Eminemin olleen hänen sinä vuonna eniten kuuntelemansa artisti.

Scott Mathersin äiti on Kim Scott.

Lähde: Detroit News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja