Eminemin Hailie-tytär rokkaa isänsä vanhaa takkia: "Minä itseasiassa varastin sen..."

Eminem 50 vuotta: Rapin kuninkaan elämä pähkinänkuoressa 2:58
Eminem 50 vuotta: Rapin kuninkaan elämä pähkinänkuoressa

Eminemin tytär Hailie Jade Scott tunnusti varastaneensa isältään muodin nimissä.

Yhdysvaltalaisräppäri Eminemin tytär, sosiaalisen median vaikuttaja Hailie Jade Scott, 26, jakoi taannoin videopalvelu TikTokiin klipin, jossa hän laittautuu koripallojoukkue Detroit Pistonsin peliin.

Laittautuessaan Scott kertoo, että ollessaan lapsi hänen perheellään oli usein tapana käydä katsomassa koripallopelejä. Videolla Scott esittelee myös asunsa, jonka kruunaa sinivalkoinen Detroit Pistons -takki.

– Minä itseasiassa varastin sen isältäni muutama vuosi sitten. Oletan, että se on ajalta, kun kävimme peleissä ollessani nuorempi. Minulla ei ole ollut mahdollisuutta käyttää sitä, joten olen innoissani päästessäni pukemaan sen ylleni nyt, hän kertoilee videolla takkiin viitaten.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hailien tiedetään olevan isänsä suuri fani. Hän oli muun muassa paikan päällä kannustamassa Eminemiä tämän esiintyessä viime helmikuussa Super Bowl -ottelun puoliaikashow’ssa. Vuonna 2021 Hailie puolestaan kertoi TikTokissa Eminemin olleen hänen sinä vuonna eniten kuuntelemansa artisti.

Hailie kertoi Daily Mailille vuonna 2018 antamassaan haastattelussa isänsä tukevan häntä ja että he ovat valtavan läheisiä keskenään. Hailie seurusteli jo tuolloin pitkäaikaisen poikaystävänsä Evan McClintockin kanssa ja kertoi, että hänen isänsä on ollut hyvin myötämielinen kaksikon parisuhdetta kohtaan.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat