Eminemin silmäterä on tämän 26-vuotias Hailie-tytär – tällaiset ovat kaksikon välit

Eminem 50 vuotta: Rapin kuninkaan elämä pähkinänkuoressa 2:58
Eminem 50 vuotta: Rapin kuninkaan elämä pähkinänkuoressa

Eminemin Hailie-tytär syntyi joulukuussa 1995.

Rap-artisti Eminem täytti maanantaina 17. lokakuuta 50 vuotta. Räppärillä on 26-vuotias tytär Hailie Jade Scott, joka syntyi Eminemin ollessa 23-vuotias.

Eminem on räpännyt tyttärestään useissa kappaleissaan. Vuonna 2004 julkaistussa Mockingbird-kappaleessa hän kertoo Hailielle muun muassa urastaan sekä hänen ja Hailien äidin Kim Scottin parisuhteen hankaluuksista. Hailie's Song -kappaleessa Eminem puolestaan kertoo, miten valtavan tärkeä Hailie hänelle on.

Hailien tiedetään olevan isänsä suuri fani. Hän oli muun muassa paikan päällä kannustamassa Eminemiä tämän esiintyessä viime helmikuussa Super Bowl -ottelun puoliaikashow’ssa. Vuonna 2021 Hailie puolestaan kertoi TikTokissa Eminemin olleen hänen sinä vuonna eniten kuuntelemansa artisti.

Hailie palasi heinäkuussa muistelemaan lapsuuttaan maailmankuulun rap-artistin tyttärenä. Hän kuvaili Just a Little Shady -podcastissaan tajunneensa vasta aikuisena, miten epätodellista hänen elämänsä lapsena oli. Hän kertoi muun muassa matkustelleensa lapsena paljon isänsä työn vuoksi.

Podcastissa Hailie kertasi sitä, miten hän oli lapsena pyytänyt ystäväänsä isänsä kiertuebussiin. Tuolloin Hailielle oli sanottu, etteivät kaikki tiedä, mikä kiertuebussi on.

– Luulin, että se oli jotain täysin normaalia, hän sanoi.

Hailien mukaan hän ei lapsena ajatellut elävänsä millään tavalla erilaista elämää verrattuna muihin lapsiin. Hän ajatteli, että juuri esimerkiksi oma keikkabussi oli asia, joka kaikilta löytyi.

– Näin aikuisena kelatessani ajassa taaksepäin ajattelen, että vau, tämä on oikeasti niin epätodellista, hän sanoi.

Hailie kertoi Daily Mailille vuonna 2018 antamassaan haastattelussa isänsä tukevan häntä ja että he ovat valtavan läheisiä keskenään. Hailie seurusteli jo tuolloin pitkäaikaisen poikaystävänsä Evan McClintockin kanssa ja kertoi, että hänen isänsä on ollut hyvin myötämielinen kaksikon parisuhdetta kohtaan.

Eminem on räpännyt Hailiesta useissa kappaleissaan, muttei ole liiemmin puhunut hänestä esimerkiksi haastatteluissa. Keväällä 2020 räppäri kuitenkin puhui tyttärestään ex-nyrkkeilijä Mike Tysonin Hotboxin-podcastissa. Hailie oli tuolloin 24-vuotias ja valmistunut hiljattain Michiganin yliopistosta pääaineenaan psykologia.

– Ei vauvoja, hänellä on poikaystävä ja hänellä menee hyvin. Hän on todellakin tehnyt minut ylpeäksi. Hän valmistui yliopistosta, Eminem sanoi podcastissa.

Eminem pohti podcastissa omia saavutuksiaan ja kertoi olevansa kaikista ylpein siitä, että hän on kasvattanut oman tyttärensä ja auttanut kahden sukulaislapsensa kasvatuksessa. Eminem on adoptoinut sukulaislapsensa Alaina Mathersin, 29, ja Stevie Lainen, 20.

– On tärkeää pitää lasten jalat maassa tilanteessa, joka minulla esimerkiksi on, se on hyvin tärkeää. Ihmiset myös ajattelevat, että rahalla saa onnea, mutta se ei todellakaan pidä paikkansa. Sinun täytyy olla oikeanlainen sisältä, muuten millään ei ole mitään merkitystä.

Vuonna 2002 Eminem kertoi harvinaisessa haastattelussa Hailien olevan hänen suurin motivaation- ja voimanlähteensä. 

– Varsinkin silloin kun hän syntyi. Minulla ei ollut vielä uraa, minulla ei ollut rahaa, minulla ei ollut asuinpaikkaa, räppäri luetteli ja lisäsi, että ajatus siitä, miten hän kasvattaisi tyttärensä, sai hänet puskemaan eteenpäin lujempaa.

– Hän on aina ollut minulle liikkeellepaneva voima pysyä kiireisenä ja keskittyneenä, ja hän on aina ollut ensimmäinen syy olla epäonnistumatta. En voi epäonnistua. En voi antaa hänen kasvaa aikuiseksi niin, ettei hän voi sanoa "Isäni onnistui".

Juttua korjattu 31.10. klo 13:19: Korjattu Hailien nimi ja poistettu kirjoitusvirhe.

Lue myös:

    Uusimmat