Emily yritti piristää vakavasti sairasta lasta laulamalla – tajusi mokansa aivan liian myöhään: "Muut tuijottivat minua kuin olisin psykopaatti"

Poliisi jätti autonsa vartioimatta – karvainen raggari hyökkäsi heti 1:39
Poliisi jätti autonsa vartioimatta – karvainen raggari hyökkäsi heti sisään riehumaan! Amerikkalaispoliisi törmäsi huvittavaan ongelmaan jätettyään hetkeksi autonsa vartioimatta.

Emily yritti piristää vakavasti sairasta lasta lurauttamalla tämän lempilaulun. Valitettavasti hän tajusi vasta kesken kappaleen, mistä se oikeasti kertoo.

Mikä hyvistä teoistasi on mennyt pahimmalla tavalla pieleen? Koomikko ja esiintyjä Emily Ramirez päätyi kertomaan TikTokissa tilanteesta, jossa sai hyvällä teollaan aikaan lähinnä hämmennystä ja pahennusta.

Lupasi laulaa sairaan lapsen suosikkikappaleen

Emily oli vieraillut vapaaehtoistyöntekijän ominaisuudessa lastensairaalassa. Vierailun aikana immuunijärjestelmän puutoksesta kärsivä teini-ikäinen potilas oli toivonut laulua rakastamastaan The Addams Family -musikaalista.

Emily lupasi heti laulaa tytön toivoman Just Around The Corner -nimisen kappaleen, sillä on aiemmin urallaan näytellyt "Perhe Addamsista" tuttua äitiä, Morticiaa.

– Sanoin, etten muista kaikkia sanoja, joten otan ne esiin iPadillani, Emily muistelee.

Laulussa kuolema "on aivan kulman takana"

Paikalla oli 40–50 muutakin ihmistä, jotka kuuntelivat Emilyn laulantaa. Emily kertoo päässeensä kertosäkeeseen, kun yhtäkkiä muisti, mistä laulu kertoo: kertosäkeessä todetaan, että kuolema "on aivan kulman takana" odottelemassa tilaisuuttaan iskeä.

– Se on koko laulun pointti. Koko pointti. Laulu on tarkoitus laulaa kieli poskessa, ja kyllä [laulua pyytänyt] tyttö tietää sen, mutta näemmä ironia meni häneltä ohi, vaikka hän on lastensairaalassa!

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Death is just around the corner
No one's ever been immune

Turning off a respirator
With a simple click
Strenuously quick"

Ote Just Around The Corner -kappaleen sanoituksista

Lyriikoissa todetaan esimerkiksi, että hengityskonekin sammutetaan pian. Kauhistunut Emily ei kyennyt lopettamaan laulamista, koska tyttö oli selkeästi ihastunut ja innoissaan siitä, että joku esittää hänen lempilauluaan.

– Se tekee hänet onnelliseksi, ja sen takia olen siellä, mutta kaikki muut tuijottavat minua kuin olisin psykopaatti!

Muillakin oli ollut epäonnea "hyvien tekojen" kanssa

Emily ei ollut huonon onnensa kanssa yksin: esimerkiksi TikTokia myös käyttävä Michael paljasti saaneensa häämuusikkona vapaat kädet musiikin suhteen. Epäonnekseen hän päätti ilahduttaa hääparia soittamalla kirkossa säveltäjä Johann Pachelbelin teoksen Kaanon ja Gigue D-duurissa, koska kuuli jonkun häävieraista mainitsevan kyseisen kappaleen.

Hetkeä ennen kuin morsian käveli alttarille, Michael alkoi soittaa. Ilmoille kaikuvia nuotteja seurasi yllättäen itkumyräkkä; vasta myöhemmin Michaelille selvisi, että kyseinen teos oli morsiamen hiljattain kuolleen pianisti-isän suosikkikappale.

– Kaikki itkivät niin paljon, että koko toimitus myöhästyi 45 minuuttia, Michael kuvailee omassa videossaan

Lue myös:

    Uusimmat