Emily in Paris -tähti vietti viisi kuukautta Suomessa – aikoo palata takaisin: "Ihastuimme tähän maagiseen paikkaan"

Emily in Paris -tähti Lily Collins on viettänyt viisi kuukautta Suomessa ja hehkuttaa maamme tehneen häneen lähtemättömän vaikutuksen. 

Netflixin hittisarjasta Emily in Paris tuttu näyttelijä Lily Collins hehkuttaa jälleen Suomea ja Helsinkiä Instagramissaan. Collinsilla on Instagramissa lähes 30 miljoonaa seuraajaa. 

Näyttelijä vietti Suomessa viisi kuukautta kuvaten Tove JanssoninKesäkirjaan perustuvaa elokuvaa. Rooleissa nähdään myös Hollywood-näyttelijä Glenn Close, joka hänkin on bongattu Suomesta tänä kesänä. Elokuvaa kuvattiin muun muassa Kotkan saaristossa. 

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä. Kuvia voi skrollata. 

Suuri suomalainen finaali. Kiitos, että olet ollut kotimme viimeiset viisi kuukautta. Mikä mielettömän upea seikkailu tämä on ollut! Sanat eivät tee oikeutta tai pysty ilmaisemaan, kuinka ihastuimme tähän maagiseen paikkaan. Olemme jättäneet osan sydämistämme näille saarille. Nämä eivät ole hyvästit, vaan 'nähdään myöhemmin'. Kiitos Helsinki! Collins kirjoittaa ja jakaa upeita kuvia Suomesta. 

Yhdessä Collinsin jakamista kuvista on mitä ilmeisemmin hänen maalaamansa vesiväripiirros muumista. 

Myös Collinsin aviomies Charlie McDowell vietti ainakin osan aikaa vaimonsa mukana Suomessa. Ensimmäiset kuvat Collins julkaisi Suomesta jo huhtikuussa. 

Collins julkaisi tuolloin Instagramissaan kuvia Helsingistä.  

– Postikortteja Helsingistä, tähti kirjoitti.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä. Kuvia voi skrollata. 

Lue myös:

    Uusimmat