Mainos

Emilie pelasti toisen naisen hengen – kiittää onnistumisesta syntymätöntä lastaan

Emilie Stevens onnistui pelastamaan itsemurhaa yrittäneen naisen. Hän onnistui pitämään kiinni sillalta hypänneestä naisesta, kunnes apu saapui.

– En oikeasti ajatellut... Vaan vain nappasin hänestä ja pitelin kiinni.

Näin Emilie Stevens muistelee hetkeä, jona pelasti toisen ihmisen hengen. Kanadalainen Stevens oli kesällä 2017 matkalla kotiin, kun hän näki ylittämällään sillalla hyppäämistä harkitsevan naisen.

– Ihmiset vain kävelivät hänen ohitseen. Minäkin kävelin aluksi ohi, mutta jokin ei vain vaikuttanut olevan kohdallaan, Stevens sanoo CBC news -uutissivustolle.

Hän palasi puhumaan naiselle. Parikymppinen nainen oli juuri päässyt sairaalasta ja aikoi päättää elämänsä hyppäämällä sillalta.

Onnistui pitämään kiinni, kunnes apu saapui

Stevens soitti hätänumeroon ja kuvaili naisen vaatetusta heille. Avun saapuessa matkaan syntyi yllättävä mutka: pelastushenkilökunta näki samoin pukeutuneen henkilön sillan toisessa päässä ja pysähtyi. Kun itsemurhaa suunnitellut nainen kuuli poliisien saapuvan, hän hyppäsi.

Stevens ehti juuri napata kiinni naisesta. Hän onnistui pitämään tästä kiinni, kunnes apu saapui.

"Kehoni painopiste oli alempana kuin normaalisti"

Stevens oli tilanteen sattuessa seitsemännellä kuulla raskaana. Hän kiittää pelastustoimen onnistumisesta myös jo syntynyttä Lily-vauvaa.

– Sanon, että Lily oli vastapainoni, koska olin vähän painavampi kuin normaalisti ja kehoni painopiste oli alempana kuin normaalisti, Stevens sanoo.

Nyt Lily on jo viisi kuukautta vanha. Hän oli mukana, kun Stevens sai maaliskuussa 2018 teostaan tunnustuksen paikallisilta poliiseilta.

Stevens toivoo, että hänen sillalla kohtaamansa nainen voi nyt hyvin.

Lähde: Cbc.ca

***

3:08

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.