Emil Ruusuvuori voitti toisen erän 6-0 ja selvitti kaksi ottelupalloa – hurja trilleri kääntyi tappioksi Australian avoimissa

Rakettimaista nousua maailman huipulle tekevä Emil Ruusuvuori:"Huippupelaajan voittaminen antaa itseluottamusta" 6:42
Videolla Emil Ruusuvuoren ajatuksia urastaan.

Tennislupaus Emil Ruusuvuoren taival Australian avointen karsinnoissa päättyi toiselle kierrokselle. Tiukan taistelun jälkeen Ranskan Elliot Benchetrit oli parempi lukemin 6-4, 0-6, 7-6.

Nelossijoitettuna pelaajana karsintoihin lähtenyt Ruusuvuori menetti avauserässä kertaalleen oman syöttönsä, eikä pystynyt vastapainoksi murtamaan ranskalaisen syöttöä kertaakaan. Sisuuntunut Ruusuvuori vei 20 minuutissa toisen erän nimiinsä puhtaasti 6-0.

Päätöserässä Ruusuvuori selvitti kaksi ottelupalloa ja venytti ratkaisun katkaisupeliin. Siinä Benchetrit ei enää antanut suomalaiselle mahdollisuuksia, vaan jyräsi voittoon lukemin 10-3.

Benchetrit on maailmanlistalla sijalla 229, kun taas Ruusuvuoren sijoitus on 104:s.