Emil Ruusuvuorelle kirpaiseva tappio finaalissa – menetti kolme ottelupalloa

Suomen tennisässä Emil Ruusuvuori pääsi hienosti Saksan Augsburgissa ATP Challenger -turnauksen finaaliin, mutta hävisi niukasti saksalaiselle Yannick Hanfmannille.

Erälukemat olivat reilun kahden tunnin jälkeen 2-6, 6-4, 7-5. Ruusuvuorella oli kolme ottelupalloakin saksalaisen syöttövuorolla tilanteessa 4-5, mutta Hanfmann selvitti ne kaikki. ATP-listan 234. tilalla oleva saksalainen otti syötönmurron ja piti lopulta oman syöttönsä.

Finaalipaikka oli Ruusuvuorelle uran toinen ja ensimmäinen massakentällä. Ruusuvuori voitti kesällä turnauksen Uzbekistanissa kovalla kentällä.

Ruusuvuori jatkaa kauttaan ensi viikolla ATP Challenger -massakenttäturnauksessa Italiassa. Neljänneksi sijoitettu Ruusuvuori pelaa suoraan toisella kierroksella.