Emil Hallberg ja fitness-rakas muuttivat yhteen – ex-Salkkarit-näyttelijä paljastaa MTV Uutisille pariskunnan tulevaisuuden suunnitelmat

3:45
Emil Hallbergin näyttelemä Tale Taalasmaa palasi sarjaan erikoisella tavalla. Katso videolta mistä on kyse!

Emil Hallberg muutti hiljattain yhteen rakkaansa kanssa.

Ex-Salkkarit-tähti ja tanssija Emil Hallbergin suhde Sofie-rakkaan kanssa etenee. Pariskunta muutti nimittäin hiljattain yhteiseen asuntoon.

Hallberg kertoo pariskunnan tulevaisuuden sisältävän yhteisiä unelmia. 

– Olemme vielä vuokralla, mutta suunnitelmiimme kuuluu ostaa yhteinen kämppä, Hallberg paljastaa MTV Uutisille. 

Tale takaisin

Hallbergin näyttelemä Tale Taalasmaa poistui Salkkareista dramaattisin kääntein. Sarjan fanit eivät olisi kuitenkaan halunneet luopua 10 vuotta sarjassa esiintyneestä Talesta.

– Katsojat haluaisivat Talen takaisin Salkkareihin. Kuitenkin se näyttää aika epätodennäköiseltä, sillä hahmo on jo kuollut, Hallberg nauraa.

– Ehkä joku hänen kaksoisveljensä löytyy Timbuktusta tai jotain, hän vitsailee.

Hahmosta luopuminen on ollut oma projektinsa. Hallberg ei kuitenkaan ole jäänyt liikoja haikailemaan, vaikka Salkkareissa vierähtikin useampi vuosi. 

– Onhan se ollut tietyllä tavalla haikeaa. Ehdin kuitenkin rakentaa hahmoa melkein 10 vuoden ajan. Viimeisen 1,5 vuoden aikana koin, että Tale on oikeanlaisella tolalla ja paikalla. Ehkä hahmo sillä tavalla tuli kuitenkin oikealla tavalla päätökseen ja poistui sarjasta oikeaan aikaan.

– Tietyllä tavalla Salkkareita on ikävä, mutta elämä jatkuu ja seuraavia seikkailuja kohti.

Niin sanotusti tyhjän päälle Hallberg ei ole jäänyt. Tähtäin on asetettu korkealle.

– Lähden kasvattamaan tanssinopettajan ja kilpatanssijan uraani. En hae aktiivisesti näyttelijäntöitä, koska tanssiura vie niin paljon aikaa ja aion panostaa siihen. Ei sitä ikinä kuitenkaan tiedä, mitä tulee vastaan ja mitä myöhemmin haluaa.

Hallberg on myös osana Uuden Iloisen Teatterin kevätrevyy Tupla tai Uitti -näytelmää.

– Toivottavasti pääsemme esittämään sitä. Olen myös mukana Illallinen äidille -ohjelmassa. Se kannattaa katsoa, kun se tulee ulos!

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja