Emil Hallberg hempeässä kuvassa kultansa kanssa – ottivat seuraavan askeleen suhteessaan

3:45
Salatut elämät viime keväänä jättänyt Emil Hallberg palasi yllättäen suosikkisarjan kuvauksiin! Mistä on kyse? Katso video!

Salkkareista tuttu Emil Hallberg paljastaa Instagramissa muuttaneensa yhteen rakkaansa kanssa.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Emil Hallberg on ollut julkisuudessa varsin vähäsanainen yksityiselämästään. Viime aikoina Hallberg on kuitenkin raottanut yksityiselämänsä verhoa tavallista enemmän ja julkaissut Instagram-tilillään yhteiskuvia tumman kaunottaren kanssa, jota hän kutsuu kullaksi.

Hallbergin kuvissa poseeraava nainen on nimeltään Sofie. Selviää, että hän harrastaa bikini fitnessiä ja seuraajia hänen Instagram-tilillään on yli 8000. 

Hallbergin tuoreimman Instagram-julkaisun perusteella pari on nyt ottanut uuden askeleen suhteessaan ja muuttanut yhteen.

Hallberg julkaisi Instagramissa englanniksi kirjoitetun keskustelun aiheesta ja julkaisi kuvan, jossa pariskunta suutelee kalliolla auringon laskiessa.

– Niin ja siis tarkennukseksi, vaikka ollaan tässä kuvassa kalliolla, niin emme muuttaneet kiven alle, onnellinen Hallberg murjaisi päivityksensä lopuksi. 

Myös Sofie julkaisi omalla Instagram-tilillään saman kuvan.

– Viime perjantaina kannoin muuttolaatikot saman katon alle hänen kanssa, hän iloitsi.

Hallberg jättäytyi pois Salatut elämät -sarjasta viime keväänä. Hän kertoi tuolloin MTV Uutisille keskittyvänsä jatkossa täysillä kilpatanssiin.

– Tiesin jo Salkkareita tehdessä, että tanssi on se, mitä tulen loppuelämäni tekemään. Salatut elämät oli minulle väliaikaista, hän tuumasi.

Hallbergin Salkkarit-hahmo Tale Taalasmaa kuoli sarjan kauden päättäneessä jaksossa tapahtuneessa traagisessa helikopterionnettomuudessa. Täysin Hallberg ei kuitenkaan ole Salkkareita jättänyt, sillä Tale teki hetkellisesti paluun sarjaan hieman erilaisessa olomuodossa: Hän on viime aikoina ilmestynyt kummittelemaan äidilleen Elina Taalasmaalle (Inna Tähkänen).

Hallberg ja hänen äitinsä, Tanssii Tähtien Kanssa -tuomaristosta tuttu Helena Ahti-Hallberg, nähdään kevään aikana myös Illallinen äidille -ohjelmassa.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja