Elon Musk pisti silmään rällätessään Cybertruckilla Malibussa – ajoiko miljardööri ihan oikeasti päin punaisia?

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk ulkoilutti hiljattain esiteltyä Cybertruckia Los Angelesissa. Sivullisten huomio kiinnittyi ajoneuvon lisäksi Muskin ajotyyliin.

Teslan toimitusjohtaja, monimiljardööri Elon Musk herätti kaikenlaista huomiota Malibussa lauantaina.

Musk oli saapunut ystävineen illalliselle Nobuun, arvostettuun japanilaisravintolaan – eikä ihan millä tahansa autolla, vaan valtaisaa kohahtelua aiheuttaneella Tesla Cybertruckilla.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Nobun pysäköintipalvelu päättikin jättää Cybertruckin paraatipaikalle, sillä se houkutteli paikalle runsaasti uteliaita silmäpareja.

TMZ kertoo, että Nobussa niin ikään lauantaina illallistanut näyttelijä Edward Norton kävi illan aikana tutustumassa Cybertruckiin Muskin kanssa.

Näyttävä lähtö

Muskin seurueen saapuminen Nobuun herätti lähinnä positiivista huomiota, mutta ihan samaa ei voi sanoa heidän poistumisestaan.

1:15
Katso video: Teslan Cybertruck-rosterihirviö ei ole tästä maailmasta!

Mutta toisin kuin jotkin mediat ovat uutisoineet, eivät Musk ja perässä seuranneen toisen Teslan kuljettaja kuitenkaan ajaneet päin punaisia Nobun pihasta lähtiessään.

The Verge selventää artikkelissaan, että Nobun pihasta lähtevillä ei ole liikennevaloja, vaan parkkipaikalta ajetaan pois juuri ennen valo-ohjattua risteystä. 

Sen sijaan Muskin kumoon töytäisemässä kyltissä luki, että vain oikealle kääntyminen sallittu. Ja kuten alta löytyvä video osoittaa, Musk kääntyi sinne toiselle oikealle.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähteet: TMZ, The Verge, Gizmodo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja