Elon Musk ajautuu yhä syvemmälle ex-aviopari Johnny Deppin ja Amber Heardin loputtomassa kiistassa – Tesla-pomo haastoi näyttelijän häkkitappeluun

Elon Musk haastoi Johnny Deppin häkkitappeluun seurauksena väitteistä, että Muskilla ja Heardilla olisi ollut suhde Deppin ja Heardin avioliiton aikana.

Tesla-pomo Elon Musk, 49, on ajautunut vahvasti osaksi entisen näyttelijäavioparin Johnny Deppin, 57, ja  Amber Heardin, 34, välistä kiistaa. Ex-pari on syyttänyt toisiaan ristiin hyväksikäytöistä sekä pahoinpitelyistä, jotka tapahtuivat heidän suhteensa aikana. Depp ja Heard olivat naimisissa vuosina 2015-2017. 

Tällä hetkellä Iso-Britanniassa on käynnissä Deppin oikeustaistelu tabloidlehti The Sunia ja sitä julkaisevaa News Group Newspapersia vastaan.

Depp on haastanut tahot oikeuteen kunnianloukkauksesta liittyen vuoden 2018 artikkeliin, jossa Deppiä kutsuttiin "vaimonhakkaajaksi" Heardin syytettyä Deppiä väkivaltaisesta käytöksestä.

Oikeudessa The Sunin ja NGN:n todistajana on nähty muun muassa Heard, joka on esittänyt 14 syytöstä Deppin suorittamasta parisuhdeväkivallasta. 

Viimeisin käänne tapauksessa on Muskin heittämä erikoinen haaste Deppille, joka syyttää Muskia siitä, että miehellä olisi ollut suhde Heardiin heidän avioliittonsa aikana. Vastauksena syytöksille Musk haastoi Deppin häkkitappeluun. 

Oikeudessa nähtiin hiljattain tekstiviesti, jonka Depp oli lähettänyt ystävälleen Christian Carinolle liittyen Muskiin. 

– Tulen näyttämään hänelle asioita, joita hän ei ole koskaan nähnyt, kuten hänen peniksensä toisen puolen, kun katkaisen sen, Depp oli kirjoittanut viestissä viitaten Muskiin. 

The New York Timesille antamassaan haastattelussa Musk nauroi asialle vitsaillen siitä. 

– Mikäli Johnny haluaa häkkitappelun, ilmoittakaa minulle.

Musk on kiistänyt, että hänellä ja Heardilla olisi ollut suhde Deppin ja Heardin avioliiton aikana. Muskin mukaan kaksikon suhde alkoi vasta sitten, kun avioliitto oli tullut jo päätökseensä.

Muskin ja Heardin suhdehuhujen lisäksi on liikkunut puheita siitä, että Muskilla ja Heardilla olisi ollut kolmen kimppa -suhde malli-näyttelijä Cara Delevingnen kanssa. Myös nämä huhut Musk on kiistänyt. 

– Meillä ei ollut kolmen kimppaa, ihan tiedoksi. Luulen, että ihmiset luulevat näiden asioiden olevan yleisesti paljon hekumallisempia kuin ne ovatkaan, Musk on kommentoinut asiaa. 

Lisäksi Musk on kehottanut puolestaan Heardia ja Deppiä "hautaamaan sotakirveen" ja jatkamaan eteenpäin elämissään.

Depp on kiistänyt kaikki Heardin esittämät väitteet parisuhdeväkivallasta ja väittänyt puolestaan Heardin olleen parisuhteen väkivaltainen osapuoli.

Heardia ei syytetä käynnissä olevassa oikeudenkäynnissä mistään, mutta myöhemmin pariskunta nousee jälleen oikeuden eteen Yhdysvalloissa, kun käsittely Deppin nostamasta kunnianloukkaussyytteestä Heardia vastaan alkaa. 

Lähde: The Mirror

Video: Johnny Depp avoimena haastattelussa vuonna 2018 – näyttelijätähti puhuu Rolling Stonen pitkässä haastattelussa muun muassa suhteestaan päihteisiin

Johnny Depp avoimena haastattelussa 1:17

Lue myös:

    Uusimmat