Ellie Goulding kommentoi vihdoin huhuja, joiden mukaan hän olisi pettänyt Ed Sheerania Niall Horanin kanssa

5:13
Laulaja Ellie Goulding MTV:n haastattelussa – ihastui Suomeen: "Ehkä minun pitäisi muuttaa tänne"

Brittilaulaja Ellie Goulding otti TikTokissa kantaa ympärillään jo vuosikymmenen ajan velloneisiin pettämishuhuihin.

Vuonna 2013 lähti liikkeelle huhu, jonka mukaan brittilaulaja Ellie Goulding olisi pettänyt laulajakollegaansa Ed Sheerania  One Direction -yhtyeestä tutuksi tulleen ja nyttemmin soolouralla viihtyvän Niall Horanin kanssa.

Huhumylly sai alkunsa, kun Mirror-lehti uutisoi elokuussa 2013 Gouldingin ja Horanin viihtyneen läheisissä tunnelmissa musiikkifestivaaleilla. Vain viikkoa myöhemmin Goulding ja Sheeran kuvattiin istumassa käsikkäin MTV Video Music Awards -palkintogaalan yleisössä.

Samoihin aikoihin Goulding kirjoitti Twitterissä sarkastiseen sävyyn rakastavansa sitä, että ystävää kädestä pitäminen tarkoittaa automaattisesti suhdetta ja että hän on siinä tapaukessa monessa parisuhteessa. Twiitin loppuun oli kirjoitettu aihetunnisteeksi #mitäh*lvettiä.

Sheeran taas väitti kuukautta myöhemmin antamassaan radiohaastattelussa, etteivät "tavalliset ihmiset pidä toisiaan kädestä kiinni, jos he ovat vain ystäviä". Hänen mukaansa kaksikon välillä oli sutinaa, mutta lisäsi, ettei ole enää.

Sheeran julkaisi vuonna 2014 Don't-nimisen kappaleen, jossa hän laulaa tulleensa toisen petetyksi toisen laulajan toimesta. Kappaleen on spekuloitu kertovan Gouldingista ja siitä, että tämä väitetysti petti Sheerania Horanin kanssa.

Vuonna 2015 Goulding kertoi Elle U.K.:n haastattelussa käyneensä muutamilla treffeillä Horanin kanssa, mutta sanoi, ettei hän koskaan seurustellut Sheeranin kanssa.

Nyt, vuosikymmen myöhemmin Goulding otti ensimmäistä kertaa suoraan kantaa ympärillään leijuneisiin pettämishuhuihin. Hän jakoi uutena vuotena videopalvelu TikTokiin tanssiklipin, johon yksi fani kommentoi, ettei voi uskoa Gouldingin pettäneen Sheerania Horanin kanssa. Laulaja vastasi kommenttiin, ettei pettämishuhu pidä paikkaansa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja