Elli Haloo poseeraa siskonsa kanssa harvinaisessa yhteiskuvassa: "Maailman isoin aarre"

6:55
Lavoille palaava Haloo Helsinki MTV:n haastattelussa: "Seuraava levy on meidän paras levy" – yhtyeen musiikkiin pohjautuva musikaali saa ensi-iltansa tänään

Elli Haloo julkaisi Instagramissa suloisen lapsuuskuvan. 

Lauantaina (10.4.) vietettiin kansainvälistä Sisarusten päivää. Sen kunniaksi somekansa julkaisi toinen toistaan suloisempia päivityksiä sisarussuhteisiin liittyen. 

Myös Haloo Helsinki! -yhtyeen keulahahmo Elli Haloo  kantoi kortensa kekoon julkaisemalla ihastuttavan kuvapäivityksen pikkusiskostaan Instagram-tililleen

Laulajatähti poseeraa kuvassa siskonsa kanssa lapsena. 

– Minä olen maailman suurin lottovoittaja ja rakkaudellisesti rikkain ihminen, kun elämässäni on tuo käärö mun vierellä! On kuljettu pikkusiskon kanssa sellainen matka, että huippaa ihan huolella. Olen maailman onnellisin ihminen, kun saan edelleen pitää hänet täällä valoistuttamassa (ja tietysti välillä raivostuttamassa) elämääni! Maailman isoin aarre! Ja KAIKKKI YLISTYSSANAT on nyt suotavia tässä tilanteessa! Elli runoilee kuvansa yhteydessä.

Elli ei jaa liiemmin yksityiselämäänsä julkisuudessa.

– En ole tosiaan se maailman henkilökohtaisin somettaja, niin en nyt rupea erittelemään pikkuliskon taitoja ja tarinoita ja höpöttelyjä, mutta NIIITÄ RIITTTÄÄ!! Pus! Rakkaudellisin terveisin Isolisko! Hän jatkaa kirjoituksessaan.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Kuvapäivitys on kerännyt vuorokaudessa yli 5000 tykkästä ja monta kymmentä kommenttia. 

– Eikä miten ihana kuva! fani kirjoittaa. 

– Ihanat tyypit siinä, sosiaalisessa mediassa ylistetään. 

Haloo Helsinki! -yhtyeen on tarkoituksena esiintyä Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 14.8.2021.

– 15 vuotta sitten kun Haloo Helsinki! perustettiin, oli meillä kaikilla iso intohimo tehdä musaa ja päästä ylipäätänsä keikoille. Ja noista ajoista ei oikeastaan ole mikään sen suuremmin muuttunut henkisesti. Sama fiilis ja sisäinen ääni, mikä on ajanut meitä eteenpäin näiden vuosien aikana ihmisinä ja bändinä, takoo edelleen sydänalassa, bändi viestitti tuolloin. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja