Mainos

Ellen käytti seksikkäitä alusvaatteita viiden päivän ajan – näin se vaikutti elämään

Pitsisten alusvaatteiden käyttäminen vaikutti naisen elämään enemmän kuin hän osasi aavistaa. 

Ellen Scott kertoo aina rakastaneensa elokuvissa ja sarjoissa näkyviä seksikkäitä alusvaatteita, mutta tästä huolimatta häneen omaan vaatekaappiinsa oli päätynyt ainoastaan käytännöllisiä alusvaatteita pitsiunelmien sijaan.

Viime aikoina Scott oli kuitenkin ryhtynyt pohtimaan, voisivatko uudet alusvaatteet olla rahan arvoisia? Voisivatko ne nostaa hänen itsetuntoansa, lisätä itseluottamusta ja yleistä iloa? Asiantuntijoiden mukaan tämä nimittäin on mahdollista.

Muotipsykologi Dawnn Karenin mukaan seksikkäät alusvaatteet antavat meille mahdollisuuden tuntea olomme seksikkäiksi ja itsevarmoiksi, vaikka alusvaatteet pysyisivätkin visusti piilossa vaatteiden alla.

Tästä ajatuksesta innostuneena Scott päätti käyttää seksikkäitä alusvaatteita joka päivä työviikon ajan testatakseen, pitääkö väite todella paikkansa.

Päivä yksi: Rento perhepäivä

Ajatus siitä, että naisen olisi pitänyt valita tietyt alusvaatteet äitinsä tapaamiseen, ei olisi ennen käynyt hänen mielessäänkään, mutta nyt hän päätti toteuttaa suunnitelmansa kunnolla. Nainen halusi nähdä myös, mitä ajatuksia yhteensopivien alusvaatteiden päälle pukeminen hänessä herätti, ja tulokset olivat vain ja ainoastaan positiivisia.

– Tiedättekö, mikä oli kaikkein uskomattomin ja häkellyttävin osa elämystä? Kun pääsin kotiin, en tuntenut halua repiä heti liivejä pois päältäni, Scott kertoo ensimmäisestä päivästään.

Toinen päivä: Tärkeä tapaaminen

Nainen kertoo olevansa kiitollinen saadessaan työskennellä työpaikassa, jossa ei vaadita korkokenkien ja kauluspaitojen käyttämistä. Tästä syystä hänen pukeutumisensa saattaakin joskus livetä todella rennon puolelle, mutta nyt oli toisin.

– Yhtäkkiä punaisten silkkisten alusvaatteiden päälle pukeminen sai tuntemaan, että massiivinen neuleeni ei tuntunutkaan enää sopivalta. Tunsin itseni varmaksi aikuiseksi naiseksi.

Villapaidan sijaan nainen pukikin päälleen leningin ja asteli kokoukseen, jossa hän ei tällä kertaa tyytynyt sivustakatselijan rooliin, vaan tunsi kerrankin itsensä rauhalliseksi ja itsevarmaksi henkilöksi, jonka sanomaa kuunnellaan.

Kolmas päivä: Treffit

Vaikka Scott kertoo käyttävänsä alusvaatteita pääasiassa itsensä vuoksi, hän haluaa tietysti myös esitellä niitä. Treffeille mennessään hän valitsi päälleen pitsisen alusasusetin, jonka ansiosta hän tunsi itsensä yhtä kuumaksi kuin ihailemiensa tv-sarjojen tähdet.

– Tunsin itseni voimakkaaksi. Seksikkääksi. Luottavaiseksi. Ja hän piti setistä myös, mikä on mukava bonus, nainen toteaa.

Neljäs päivä: Peruspäivä

Kukalliset alusvaatteet valikoituivat päälle päivänä, joka sisälsi vain työtä ja suunnittelematonta vapaa-aikaa. Jostain syystä alusvaatteet saivat naisen käymään tehtävälistansa tehokkaasti läpi, ja hän tunsi olonsa erittäin taitavaksi ja päteväksi.

Psykologin mukaan tässä on järkeä, sillä käytämme vaatteita itseilmaisuun. Jos alusvaatteet täsmäävät, se on psykologin mukaan osoitus hallitusta mielestä ja elämästä.

Päivä viisi: Ulos juhlimaan

Aina ulkona liikkuessaan Scott kertoo kiinnittävänsä huomiota virheettömästi pukeutuneisiin naisiin, joiden katseleminen saattaa aiheuttaa hänessä hieman itsetunnon laskua. Mutta tällä kertaa oli toisin, kiitos saumattomien alusvaatteiden.

– Alushousujen voimalla tiesin näyttäväni hyvältä. Ja oloni myös tuntui hyvältä. Sen sijaan, että olisin keskittynyt tarkkailemaan ulkonäköäni, pidin vain hauskaa.

Mitä opin?

Scott kertoo, ettei ennen ymmärtänyt ihmisiä, jotka tuhlasivat rahaa vaatekappaleisiin, joita harvat pääsevät näkemään. Tämä viiden päivän kokeilu muutti naisen mielen kuitenkin totaalisesti.

– Kauniit ja seksikkäät alusvaatteet ovat yksi niistä pienistä asioista, joita teet itsellesi, et ketään muuta varten. Se on vaikutusmahdollisuutesi itsetuntoon. Pieni asia, joka saa sinut tuntemaan itsesi parhaaksi, seksikkäimmäksi ja luottavaisimmaksi itseäsi kohtaan, Scott toteaa.

Naisen mukaan hienot alusvaatteet muuttivat hänen asenteensa koko päivän ajaksi. Ne saivat hänet tuntemaan, että hän oli niiden arvoinen. Hän oli ansainnut nautinnon ja aikuisuuden, jotka alusvaatteet hänelle antoivat.

Katso videolta, millaisia vaikutuksia muotoilevilla alusvaatteilla todellisuudessa on. 

1:47

Lähde: Cosmopolitan 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.