Ellen Jokikunnas ja Jari-puoliso järjestävät juhlat ystävilleen: "Se on aika unelmaista, jos saamme kestitä kiitokseksi"

Ellen Jokikunnas pohtii unelmaremontin jatkoa 2:39
Katso video! Ellen Jokikunnas käy läpi kulunutta remonttia ja kertoo kuinka unelma jatkuu!

Unelmia Italiassa -ohjelman viimeisessä jaksossa kestitään uusia tuttavuuksia ja juhlitaan ystävyyttä.

Unelmia Italiassa -sarjassa juontaja Ellen Jokikunnas  ja hänen aviopuolisonsa Jari remontoivat kakkoskotiaan Italiassa. Pariskunnan talo sijaitsee Puglian alueella Italian kaakkoisosassa. 

Ohjelman viimeisessä jaksossa pariskunta järjestää juhlat uusille ystävilleen, jotka ovat olleet mukana matkassa unelmien toteutumiseen. Puoli vuotta italiassa asuttuaan, he iloitsevat, että muutama huone on jo saatu valmiiksi, vaikka suuri remontti on vasta edessäpäin

Pariskunta kertoo, että juhlat ovat nimenomaan kiitos uusille tuttavuuksille.

– samalla juhlat ovat kiitos näille ihmisille, joita olemme saaneet tavata kesän aikana, ja jotka ovat vaikuttaneet meidän elämäämme positiivisesti. Tuoneet meidän elämään lisää riemua, uusia elämyksiä ja uusia kohtaamisia. Se on aika unelmaista, jos saamme kestitä kiitokseksi, jokikunnas herkistyy.

Kaksikko myös kertaa kaikkea sitä, mitä viimeisen puolen vuoden aikana on tapahtunut.

– Olemme molemmat ihmisiä, jotka pelkäävät maailman eniten sitä, että uteliaisuus ja lapsenomaisuus katoaa itsestään, Jari kertoo.

– Tämä on antanut niin paljon sellaista sielunruokaa sille kaikelle uteliaalle mielelle ja halulle haastaa itseään ihan uusien asioiden kanssa, jokikunnas komppaa.

Molemmat ovat yhtä mieltä siitä, että unelma Italiassa on ollut kaiken vaivan arvoista. He kertovat, että unelmat eivät suinkaan lopu tähän

– Tärkeimpänä tietenkin unelmat ja haaveet terveydestä ja se kaikista suurin unelma perheestä. Se että meillä on oma lapsi jonain päivänä, jonka kanssa jakaa kaikki meidän hömpötykset, sekoilut ja unelmat. Kuunnella hänen unelmiaan ja auttaa niissä.

Lue myös:

    Uusimmat