Katso video: Näin suuren muutoksen Ellen Jokikunnaksen Italian-kodin viinikellari koki!

Näin suuren muutoksen Ellen Jokikunnaksen Italian-kodin viinikellari koki 0:52
Katso videolta, miltä viinikellarin suuri muutos näyttää!

Juontaja Ellen Jokikunnas paljastaa Unelmia Italiassa -ohjelmassa Italian-kakkoskotinsa viinikellarin suuren muutoksen. 

Juontaja Ellen Jokikunnas  osti aviomiehensä Jarin kanssa Italian Puglian alueelta kakkoskodin, jonka remontointia seurataan Unelmia Italiassa  -ohjelmassa. 

Jaksossa 12 on lokakuu 2023, ja Ellen ja Jari paljastavat suuren muutoksen, jonka heidän talonsa viinikellari on remontin aikana kokenut. 

– Näimme viinikellarissa jotakin todella ainutlaatuista, ja se oli yksi iso syy, miksi halusimme ostaa juuri tämän talon, Jari kertoo jaksossa. 

– Nyt, kun se alkaa näyttää siltä, miltä sen kuuluu näyttää ja voi näyttää seuraavat 300 vuotta, niin se on pökerryttävän siistiä. Se on niin ihana ja upea tila! Olen poskettoman ylpeä siitä, Ellen kertoo. 

Kellari ei kuitenkaan ole vielä valmis. 

– Saatamme odottaa pitkään, että saamme sinne kaminan, uuden piipun ja siihen luvan, Ellen sanoo. 

– Ja sähköt ja ikkunat ja rappuset, Jari jatkaa. 

Ellen sanoo edellä mainittuja jaksossa huumorimielessä pikkujutuiksi. Hän kokee, että kun on itse tehnyt paljon töitä kellarin eteen, niin heidän mielessään sen arvo on aivan mittaamaton.

– Kun tiedämme, mitä se on vaatinut, ja tiedämme, miten se on perinteisesti oikealla tavalla tehty. Se on pöyristyttävän ihanaa, Ellen kertoo haltioissaan. 

Katso videolta, miltä viinikellarin suuri muutos näyttää!

Unelmia Italiassa alkoi MTV Katsomossa to 11.4. Ensimmäisellä viikolla julkaistaan kolme jaksoa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa torstaisin. 

MTV Katsomo+ -tilaajille julkaistaan ensimmäisellä viikolla viisi jaksoa, jonka jälkeen sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa torstaisin.

Lue myös:

    Uusimmat