Elizabeth todisti, kuinka käsittämättömällä tavalla lentokentän henkilökunta käsitteli matkalaukkuja: "Olin todella vihainen"

1:22

Manchesterin lentokentältä kuvattu video, jossa työntekijät käsittelevät kovakouraisesti matkustajien laukkuja, on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Siitä uutisoivat muun muassa Metro ja BBC.

Katso yllä olevalta videolta listaus maailman surkeimmista lentokentistä!

Brittiläinen Elizabeth Evans, 28, oli juuri saapunut Ryanairin lennolla Malagasta Manchesteriin syyskuun loppupuolella. Hän katseli ikkunasta, kuinka lentokentän henkilökunta purki laukkuja koneen ruumasta.

Näky kuitenkin sai Elizabethin järkyttymään. Henkilökunta nimittäin heitteli laukkuja todella holtittomasti.

Nainen katseli vierestä, kuinka myös hänen oma pinkki, perhosin koristeltu matkalaukkunsa heitettiin rullakkoon, mutta se lensikin maahan – kuten useat muut laukut. Työntekijät eivät tehneet asialle mitään.


– Olin todella vihainen ja järkyttynyt. Se oli uusi laukku. Laukku on lommoilla ja suojaavat kerrokset ovat repeytyneet siitä irti, Elizabeth kertoo.

Työntekijän käytöstä pahoitellaan

Elizabeth jakoi videon tapahtuneesta muun muassa Facebook-sivuilleen, jossa se on kerännyt jo 14 miljoonaa katselukertaa ja satoja jakoja. Useat mediat ovat uutisoineet tapahtuneesta.

Video jaettiin myös Twitteriin, jossa monet kommentoijat ovat ilmaisseet huolensa laukkujen käsittelystä.

Ryanairin laukkujen käsittelyn hoitavan Swissportin edustaja kertoo, että yrityksessä selvitetään asiaa.

– Olemme pettyneitä sosiaalisessa mediassa kiertävään kuvamateriaaliin ja pahoittelemme tämän yksilön käytöstä. Voimme vahvistaa tutkivamme tapausta ja ottavamme kaikki tarpeelliset askeleet sen varmistamiseksi, ettei tällaista tapahdu enää uudestaan.

Lähteet: Facebook, MetroBBC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja