Elisa avasi 5G-mobiililaajakaistaliittymien ja Huawein 5G-reitittimen ennakkomyynnin – tässä uutuuksien hintatiedot

Elisa on tuonut ennakkomyyntiin 5G-mobiililaajakaistaliittymät sekä samalla ensimmäisen 5G-reitittimen kuluttaja-asiakkaille ja yritysasiakkaille. Liittymät mahdollistavat nykyverkon suurimmat nopeudet ja edut.

Liittymien ja laitteiden toimitukset alkavat arviolta viikolla 24 eli 10.-16. kesäkuuta.

Elisan 5G-mobiililaajakaistaliittymiä on tarjolla kahta eri nopeutta, 1 Gbit/s sekä 600 Mbit/s. Elisa kertoo, että sen 5G-liittymissä tullaan näkemään tulevaisuudessa nopeuden lisäksi myös latenssiin eli vasteaikaan perustuvia hinnoittelumalleja asiakkaiden eri käyttötarkoituksiin. Liittymien täysi nopeus saavutetaan 5G-verkossa. 5G-mobiililaajakaistaliittymän voi hankkia jo nyt, sillä se toimii myös 4G-verkossa nyt saatavilla olevilla maksiminopeuksilla.

Elisan Saunalahti Mobiililaajakaista 5G -liittymät:

  • 600 Mbit/s -nopeus: 34,90 € / kk 12 kk ajan, sen jälkeen 39,90 € / kk
  • 1 000 Mbit/s -nopeus: 44,90 € / kk

Molemmat liittymät sisältävät 20 gigatavua datasiirtoa EU-alueella lisämaksutta kuukaudessa ja liittymän hinnasta on saatavissa S-Bonusta.

Huawein 5G-reitittimen ennakkomyynti on myös tänään alkanut Elisan myymälöissä ja verkkokaupassa. 5G-verkkoon kytkeytyvän ja yhteyden Wi-Fi-signaalina eteenpäin jakavan Huawei 5G CPE Pron hinta on 899 euroa.

HTC:n näytön sisältävä 5G-reititin tulee saataville myöhemmin 819 euron hintaan. Laitteet julkistettiin alkuvuodesta Barcelonan mobiilimessujen yhteydessä.

Elisan 5G-verkko kattaa toistaiseksi Tampereen, Jyväskylän, Turun ja Helsingin kaupunkikeskustojen alueet. 5G mahdollistaa esimerkiksi moninkertaiset tiedonsiirtonopeudet, lyhyemmän viiveen ja merkittävästi suuremman laitemäärän kytkemisen verkkoon.

Elisa on tuomassa myyntiin myös ensimmäisiä 5G-puhelimia sekä 5G-puheliittymät kuluvan vuosineljänneksen aikana. Ensimmäiset puhelimet ovat tulossa OnePlussalta ja ZTE:ltä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja