Mainos

Elastinen avautuu isyyden tuomasta oivalluksesta: "Sitten vasta alkoi oikeasti ymmärtämään, mistä tässä on kysymys"

Keväällä 2017 isäksi tullut räppäritähti Elastinen kertoo oivaltaneensa asioita syvemmin isäksi tulon jälkeen.

Katso yllä video Elastisen esiintymisestä Elämä lapselle -konsertissa!

Räppäritähti Elastinen esitti eilen 12. syyskuuta nähdyssä Elämä lapselle -konsertissa viime keväänä julkaistun Supervoimii-hittikappaleensa.

Lastenklinikoiden Kummit ry:n hallituksessa neljä vuotta ollut muusikko kertoo tapahtuman olleen hänelle erityisen läheinen jo usean vuoden ajan. Läheisemmäksi se muuttui oman lapsen synnyttä.

– Sitten vasta alkoi oikeasti ymmärtämään sitä, mistä tässä on kysymys. Ja mistä puhutaan, kun puhutaan vaikeasti sairaista -tai pitkäaikaissairaista pienistä lapsista ja siitä, miltäköhän se voisi tuntua? Elastinen, oikealta nimeltään Kimmo Laiho kertoo.

Keväällä 2017 syntynyt lapsi on Elastisen ja hänen Riina-kihlattunsa ensimmäinen. Juuri lomalta musiikin pariin palannut mies kertoo olevansa onnekas, koska lapsi on pysynyt terveenä.

Räppäri muistelee muutaman vuoden takaista tilannetta, mikä teki mieheen syvän vaikutuksen.

– Menin toissa vuonna tapaamaan Metro Areenan keikalla kymppiosaston syöpäsairaita lapsia Sami Hedbergin kanssa. Se oli ravisteleva kokemus meille molemmille. Ollaan monesti puhuttu sen jälkeen siitä. Se oli hienoa, mies kertoo.

Hiphop-tähti Elastinen sai Hartwall Arenaan Elämä lapselle -hyväntekeväisyyskonserttiin saapuneen yleisön laulamaan hittikappaleensa mukana.

Katso video artikkelin yllä! 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja