Nainen maalasi talonsa vaaleanpunaiseksi, mutta ei ollut varautunut seurauksiin: "Näin käy pari-kolme kertaa viikossa"

Walesilaisnainen päätti maalata talonsa julkisivun vaaleanpunaiseksi. Tällä päätöksellä oli huomiota herättävä seuraus, kertoo Wales Online

Walesilainen koomikko Eleri Morgan, 32, osti rivitaloasunnon Cardiffista kolme vuotta sitten. Koronasulun aikana hän päätti tuoda asuntonsa julkisivuun vähän eloa ja maalasi beigen seinän vaaleanpunaiseksi. 

– Asuin vuosia vuokra-asunnoissani, joissa seinien piti olla valkoiset ja lattiamattojen ruskeita, joten tuntui vapauttavalta saada asua värikkäässä talossa, Eleri ketoo Wales Online -sivustolle.

Vaaleanpunainen seinä houkuttelee ihmisiä kuvaamaan

Nyt on kuitenkin käynyt niin, että Elerin talon pinkki seinä houkuttelee paikalle ihmisiä poseeraamaan somekuvia varten. Hän kertoo saavansa ystäviltään viestejä, joissa ihmetellään, miksi Elerin talo on jonkun someprofiilissa. 

Eleri julkaisi 14. heinäkuuta twiitin liittyen talonsa  julkisivuun.

– Tämä on taloni. Maalasin sen iloisen pinkiksi ja rakastan sitä. Ainut ongelma tässä on se, että somevaikuttajat tulevat ottamaan kuvia sen edessä. Tänään jouduin istumaan autossa kymmenen minuuttia ja odottamaan, että kaksi naista sai otettua kuvansa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eleri kertoo Wales Online -sivustolle, että tämä eriskummallinen ilmiö alkoi viime kuussa Britannian avauduttua koronasulun jälkeen. Jotkut ovat jopa poseeranneet Elerin kotiovella esittäen tulevansa talosta ulos ikään kuin asuisivat siellä.

– En olisi uskonut ihmisten kiinnostuvan niin paljon talostani, mutta nyt näin käy suurin piirtein pari-kolme kertaa viikossa.

Somekuvausinto ei haittaa

Eleri tietää, että kukaan kävijöistä ei tarkoita toiminnallaan mitään pahaa. Hän pitää kuvaussessioita täysin harmittomina. Ainoa riesanpoikanen on se, että hän joutuu joskus odottamaan autossaan, kunnes ihmiset ovat ottaneet selfiensä. 

Eleri ei ole aikonut käskeä kuvaajia häipymään. Hänestä toisten kuvausprojektien häiritseminen olisi noloa niin hänelle kuin näille toisillekin. Hän ei halua saattaa kuvaajia kiusalliseen tilanteeseen, jossa hän ainakin itse häpeäisi silmät päästään.

– Ei tämä minua haittaa. On varmasti myös sellaisia kohteita, joissa tilanne on pahempi kuin minun kämppäni kohdalla.

Wales Onlinen mukaan Elerin talo sai osakseen lisää huomiota sen jälkeen, kun talon julkisivu ja olohuone näkyivät Channel Four Wales -TV-kanavan Jam-sarjassa erään hahmon asuntona.

Katso myös: Nainen loihti itselleen huikean sateenkaaritalon – uhattiin sakoilla

Menisikö tämä läpi Suomessa? Nainen loihti itselleen huikean sateenkaaritalon 1:36

Lue myös:

    Uusimmat