Eläinrakkaus pelasti pikkutytön talvimyrskyssä – venäläislapsi pelastui halaamalla koiraa

Lemmikeistä on ihmisille monenlaista hyötyä, ja joskus ne toimivat suorastaan meidän hengenpelastajinamme. Venäjällä pikkutyttö turvautui koiran apuun talvimyrskyn yllättäessä – ja säilyi sen ansiosta hengissä.

Venäjällä kymmenvuotias tyttö on selvinnyt yön yli rankasta lumimyrkystä halaamalla koiraa. Venäjän valtiontelevision ja paikallisten tiedotusvälineiden välittämästä uutisesta kertoo yhdysvaltalainen uutiskanava CNN.

Tyttö oli talvimyrskyn yllättäessä matkalla koulusta kotiin Uglegorskin satamakaupungista Sahalinin saarella Venäjän Kaukoidässä. Tuuli puhalsi enimmillään 20 metriä sekunnissa, ja lunta pyrytti sankasti.

Kun tyttöä ei alkanut kuulua kotiin, viranomaiset ja paikalliset ihmiset lähtivät etsimään häntä. Etsinnät jatkuivat yön yli.

Helenan Mirkku-koiralle myönnettiin Sankarikoiran arvo – johdatti etsintäpartion kadonneen muistisairaan äidin luo metsässä 0:44
Helenan Mirkku-koiralle myönnettiin Sankarikoiran arvo – johdatti etsintäpartion kadonneen muistisairaan äidin luo metsässä

Tytön oli nähty leikkivän koiran kanssa

Tyttöä etsittiin erityisesti sellaisista kotitalouksista, joissa oli lemmikkejä. Tytön oli nimittäin nähty leikkivän koiran kanssa ennen katoamistaan koulumatkallaan. Lisäksi tytön vanhemmat olivat kertoneet poliisille tytön rakastavan lemmikkien kanssa telmimistä.

Vapaaehtoinen etsijä löysi tytön seuraavana aamuna. Tämä istui koiran vieressä sen kennelin ulkopuolella ja halasi sitä pysyäkseen lämpimänä.

Tyttö vietiin sairaalaan ja todettiin siellä terveeksi.

Lue myös:

    Uusimmat