El Clasicossa riittää panosta, murskaako huippukamppailu jo Real Madridin tai Barcelonan mestaruushaaveet? – "Tätä ottelua ei saa hävitä"

Real Madrid ja Barcelona kohtaavat lauantaina jännittävässä El Clasicossa. C Moren jalkapallostudiotiimin Petri Pasanen ja Tuomas Virkkunen perkaavat huippukamppailun ennakkoasetelmat.

Barcelona ja Real Madrid lähtevät otteluun jännittävistä asetelmista. Kaksikko majailee tällä hetkellä La Ligassa sijoilla kaksi ja kolme. Barcelona on toisena kaksi pistettä Realin edellä. Atletico Madrid puolestaan on pisteen Barcelonaa edellä, joten panosta riittää myös mestaruusjahdin kannalta.

Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Real Madridin 3-1-voittoon. Barcelona on ollut viime viikkoina vahvassa vireessä ja janoaa revanssia kilpakumppanistaan.

Ronald Koeman on saanut paketin rullaamaan aika loisteliaasti. Viimeiset kaksi kuukautta Barcelonan pelaaminen on ollut hyvää, Virkkunen summaa.

Kolmantena majailevalla Real Madridilla on pelissä paljon. La Ligan mestaruustaiston kannalta tasapelipistekin olisi äärimmäisen tärkeä.

– Tämä El Clasico ei varmista kenellekään mestaruutta, mutta Real Madridin silmin tätä ottelua ei saa hävitä. Barcelonan peli näyttää tällä hetkellä niin hyvältä ja tuottaa, että jos Real Madrid tämän häviää, voi olla, että saavat heittää hyvästit La Liga -tittelille tänä vuonna, Pasanen toteaa.

Real Madrid–Barcelona lauantaina kello 22 C More Sport 1 -kanavalla ja cmore.fi-palvelussa. Jalkapallostudio käynnistyy jo kello 21.30!

Lue myös:

    Uusimmat