Eila kuvasi joutsenia, kunnes järven jäällä alkoi tapahtua – hurjat kuvat: Kaksi autoa rälläili menemään, toinen upposi veteen

Eila kuvasi joutsenia, kunnes järven jäällä alkoi tapahtua –  rallia jäällä ajanneelle kävi köpelösti 0:35

Kauttualaisnainen todisti eilen Euran Pyhäjärven jäällä erikoista näkyä, kun henkilöauto upposi puoliksi veteen.

Lauantaina ennen puolta päivää Euran Pyhäjärven jäällä vallitsi rauhallinen tunnelma. Kauttualainen Eila Blomqvist oli kuvaamassa järven sulassa uiskentelevia joutsenia, kunnes alkoi tapahtua.

– Näin kahden auton tulevan kovalla vauhdilla pitkin jäätä, suuntana juuri tuo sula, nainen kertoo MTV Uutisille.

Autot vain lähestyivät ja lähestyivät järven jäällä olevaa sulaa kohtaa. Blomqvistin havainnon perusteella toinen auto näytti hiljentävän, toinen ei.

Joutsenet olivat onneksi juuri lähteneet uimaan sulan toiseen päähän, kun autojen keulat suuntasivat kohti petollista aukkoa.

Auto upposi puoliksi

Kuului iso molskaus, ja toinen auto upposi puoliksi järveen. Sulan kohdalla oli matalaa, joten auto ei uponnut kokonaan.

– Silloin jo toinen autossa olleista oli häipynyt toiseen autoon, joka oli ehtinyt jarruttaa. Autossa ollut toinen mies istui auton takapellillä ja kesti, ennen kuin uskalsi astua veteen. Jäällä sitten pystyssä pysyminen olikin vaikeaa. Eivät oiken ymmärtäneet suomea.

Poliisi kertoi aiemmin tänään, että paikalta otettiin kiinni neljä humalaista ulkomaalaista henkilöä, joiden osallisuutta asiaan selvitellään.

Lue myös:

    Uusimmat