Eihän tästä voi edes olla vihainen! Pablo-koira yritti siivota pissavahinkonsa itse

Pikkukoiran suloinen yritys siivota omat jälkensä on herättänyt liikutusta sosiaalisessa mediassa.

Teksasilainen Acelin Hampton, 21, adoptoi kolme kuukautta sitten itselleen koiranpennun nimeltä Pablo. Siitä lähtien Hampton on joutunut siivoamaan pikkukoiran pissavahinkoja aina silloin tällöin, mutta suurimmaksi osaksi Pablo on oppinut käymään tarpeillaan pihamaalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hampton kertoo, että aina kun vahinkoja on sattunut, Pablo on seurannut sivusta, kun omistaja siivoaa pissajäljet vessapaperilla.

Hiljattain Hampton jätti pikku-Pablon ystävänsä huomaan. Pablon piti käydä pissalla, eikä se pystynyt enää pidättelemään. Niinpä koira pissasi kylpyhuoneen lattialle. Kun Hampton tuli kotiin, häntä odotti aikamoinen yllätys.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hampton löysi kylpyhuoneen lattialta tukuittain vessapaperia, jonka pieni koira oli repinyt vessapaperirullasta pissajälkensä päälle. Fiksu koira oli yrittänyt siivota itse jälkensä.

Omistaja jakoi kuvan koiransa tempauksesta Twitterissä ja sanoi, ettei voi edes rangaista koiraa tästä. Koira nimittäin todella yritti parhaansa. Twitter-kansa oli samaa mieltä ja twiitti onkin kerännyt tuhansia tykkäyksiä.

Lähde: Buzzfeed

***

Lue myös:

    Uusimmat