Äiti haistoi jotain outoa – pikkupojan lipaston laatikossa odotti ällöttävä yllätys: "Hän syytti koiraa"

Pikkupoika jäi kiinni ällöttävästä harrastuksesta.

Englannin Bournemouthissa asuva Phoebe Bartlett, 21, jakoi tiistaina Twitterissä hyvin erikoisen kuvan 3-vuotiaasta pikkuveljestään Freddiestä.

Kuvassa Freddie parkuu Batman-asussaan viereisen lipaston alimman laatikon ollessa auki... ja täynnä virtsaa.

Twiitissään Bartlett naureskelee äitinsä löytäneen laatikon täydeltä pissaa. Pissaa, jonka kolmevuotias on sinne jostain syystä pissinyt.

– Hän syytti koiraa, haha, Bartlett räkättää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Bartlett kertoi äitinsä haistaneen pissan hajua jo viikon ajan, mutta ei löytänyt koiran aiheuttamaa vahinkoa mistään. Äiti kysyi Freddieltä, oliko tämän huoneessa pissaläikkiä misään, jolloin poika avasi lipaston laatikkonsa.

Kysymys kuuluukin enää, että miksi poika käytti laatikkoa vessanaan?

– Hän on vain 3-vuotias. Hän on varmaan tehnyt sitä katsoessaan huoneessaan tablettia, joka on myös lipastolla, eikä ole jaksanut mennä vessaan. Joten hän avasi laatikon ja pissaili sinne, Bartlett pohtii Buzzfeedin mukaan.

Bartlettin äiti heitti koko lipaston pois.

Freddien tempaus sai sekalaisen vastaanoton Twitterissä. Joidenkin mielestä pissalaatikko oli kuvottava näky, mutta suurin osa tuntui suhtautuvan tilanteeseen asiaankuuluvalla huumorilla.

"Tämä pelasti koko viikkoni, ja nyt on vasta tiistai."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kuvittelisin, että Batmanillakin on pissilaatikko, oletteko muka nähneet sankarin ikinä käyvän vessassa? Nyt tiedämme, miksi." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä on paras asia, jonka olen koskaan ja jota tulen koskaan näkemään intenetissä. Voimme sulkea sen heti paikalla minun puolestani!" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Moni myös kiinnitti huomiota lipaston laatuun: se kun ei näyttänyt vuotaneen lainkaan!

Lähde: Buzzfeed

***

Lue myös:

    Uusimmat