Ei todellakaan herkille: Mies päätti ottaa nokoset autossaan motellin sijaan – "Odotan jalkojeni poistamista innolla"

0:51

Uskomattoman hienolla elämänasenteella ja huumorintajulla varustettu yhdysvaltalaismies vitsailee karmealla kokemuksellaan eikä anna minkään lannistaa itseään. Pääkuvan videolla nähtävät kuvat eivät sovellu herkimmille katsojille.

Pääkuvan video

Will jakoi karmeita kuvia kuolioon menneistä jaloistaan – EI HERKILLE!

Reddit-keskustelupalstalla nimimerkkiä Forlurn käyttävä Will jakoi kammottavia valokuvia jaloistaan. Löydät kuvat pääkuvan videolta, mutta emme suosittele sen katsomista herkimmille.

Eräänä joulukuisena päivänä autollaan liikkeellä ollut Will päätti jaloitella hieman. Hän ei lähtenyt kauaksi autoltaan, mutta ehti kuitenkin kastelemaan sekä kenkänsä että sukkansa lumihangessa. Hän ei riisunut kenkiään tai vaihtanut sukkiaan, vaan hyppäsi ratin taakse ja jatkoi matkaansa.

Chicagon liepeillä ilta kääntyi hiljalleen yöksi, ja väsymys alkoi painaa miestä. Sen sijaan, että hän olisi etsinyt motellin, jossa yöpyä, päätti hän säästää rahaa ja nukkua autossaan. Hän riisui kastuneet kenkänsä, jätti auton käyntiin, lämmityksen päälle ja kävi nukkumaan. Ulkona oli pakkasta viitisentoista astetta.

Jossain vaiheessa yötä autosta loppui polttoaine. Kylmyyteen herännyt Will ei kuitenkaan murehtinut asiaa sen enempää, vaan päätti hoitaa ongelman aamulla. Hän kuitenkin ihmetteli, miksi hänen jalkoihinsa sattui niin kovasti, mutta jatkoi kaikesta huolimatta uniaan. Hän ei voinut arvatakaan, millaisin seurauksin.

"Odotan jalkojeni poistamista innolla"

Herättyään muutamaa tuntia myöhemmin, ryhtyi Will vetämään kenkiä jalkoihinsa. Järkytys oli suuri, kun hän tajusi molempien jalkateriensä olevan kirjaimellisesti umpijäässä. Tunto oli kadonnut jaloista täysin, mutta se oli katoamassa myös hänen käsistään. Will soitti itselleen ambulanssin.

Kun Willin jalat alkoivat lämmetä sairaalassa, kertoo hän kokeneensa elämänsä kovinta kipua. Lääkärit olivat toivoneet, että veri olisi kiertänyt edes osassa hänen jalkojaan, mutta näin ei ollut. Will sai kuulla, että hänen molemmat jalkansa jouduttaisiin amputoimaan polvista alaspäin.

– Kipu on toisinaan suunnatonta. Molemmissa jaloissani on valtavat hermovauriot, ja välillä tuntuu kuin niitä murskattaisiin, käännettäisiin nurinniskoin tai luut yrittäisivät paeta. Odotan jalkojeni poistamista innolla, Will kirjoitti juuri ennen leikkausta.

– En ajattele, että menetän jalkani. Sen sijaan saavutan jalattomuuden.

Vanhemmat huolissaan mielenterveydestä

Will kertoi alkuvuodesta, ettei todennäköisesti pysty palaamaan entiseen työhönsä ainakaan ihan heti, koska joutuu käyttämään jonkin aikaa pyörätuolia. Myös jalkaproteesien käyttäminen vaatii vielä opettelua.

– Olen ajatellut ottaa yhteyttä motelliketjuihin ja katsoa, haluaisivatko he palkata minut edustajakseen. Olen elävä todiste siitä, että huoneen ottaminen voi tulla paljon halvemmaksi kuin autossa nukkuminen, Will sanailee Redditissä.

Willin mukaan hänen perheensä on ollut huolissaan hänen mielenterveydestään, sillä hän on vain vitsaillut kamalalla asialla.

– He eivät ymmärrä sitä, että vaikka en käyttäydykään epätoivoisesti, tajuan silti tilanteen vakavuuden.

Will kertoo olleensa ennen jalkojensa menettämistä melko laiska ja kärsineensä motivaation puutteesta. Hän pitää tätä toisena tilaisuutenaan ja sanoo arvostavansa asioita nyt aivan toisella tavalla.

– Älkää säälikö minua. Pian pääsen taas juoksemaan ja hyppimään. Paitsi, jos jälkimmäiseen tarvitaan jotkin erityisproteesit, niin en kyllä ala maksamaan sellaisesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja