Ei näin! Fani matkusti yli 200 kilometriä otteluun – vain pilataakseen oman joukkueensa pelin

Baseballin MLB:ssä pelaavan Houston Astrosin kannattaja Troy Caldwell matkusti reilut 200 kilometriä nähdäkseen lempijoukkueensa ottelun. Hän nousi ottelussa melkoisen ratkaisevaan rooliin, ja edesauttoi joukkueensa tappiota. 

Videolla keskiviikon iltakymmenen Tulosruutu.

MLB:ssä ovat käsillä ratkaisun hetket, kun nyt pelataan paikasta World Seriesiin (finaaliin). Boston Red Sox oli ennen neljättä ottelua kahden voiton päässä finaalista. Houstonissa pelatussa neljännessä ottelussa dramatiikkaa riitti. 

Viime kauden MLB:n paras pelaaja Houston Astrosin Jose Altuve sai unelmaosuman palloon ja näytti siltä, että Astrosille olisi ollut luvassa kunnari. Pallo lensi katsomon puolelle, ja Red Soxin Mookie Betts yritti saada sitä kiinni, mutta hän epäonnistui yrityksessään.

Kaikki luulivat, että Astros sai tilanteesta kaksi pistettä, mutta ottelun erotuomarin päätös käänsi tilanteen. 

Caldwell oli laittanut kätensä esille, ja tuomarin mukaan hän oli estänyt Bettsiä. 

– En tiedä, mitä tapahtui. Tiedän säännöt, enkä laittanut käsiäni rajan ulkopuolelle. Lupaan teille, että en tehnyt mitään väärää, Caldwell sanoi Houston Chroniclelle.

– Tarvitsen turvamiehet saattamaan minut ulos täältä, Caldwell jatkoi. 

Monet kannattajista puolustivat Caldwellia tilanteessa, ja syyllistivät tuomaria virheestä. Ottelu päättyi lopulta Bostonin 8-6 voittoon. Eroa siis ratkaisevat kaksi pistettä, jonka verran Caldwell vaikutti otteluun. Boston on nyt yhden voiton päässä World Seriesistä.

Lue myös:

    Uusimmat