Mainos

Ei muistikuvia kotimatkasta: Hulvaton kuva paljasti, kuinka humalainen mies oli päässyt omaan sänkyynsä

Australialaismies heräsi pitkäksi venähtäneen illan jälleen hämmästyneenä omasta sängystään. Hänellä ei ollut öisestä kotimatkasta mitään muistikuvaa, mutta pian hän sai kuitenkin vastauksia selatessaan puhelimensa valokuvagalleriaa.

Mysteerin ratkeamisesta ilahtunut mies päivitti löytämänsä todistusaineiston perusteella Facebookiin:

– Selailin juuri puhelintani ja kävi ilmi, että nämä tyypit ottivat melko mahtavia selfieitä sen jälkeen, kun olivat raahanneet allekirjoittaneen känniääliön ensiksi sänkyynsä! Hitonmoisia legendoja.

Arjen sankareiksi paljastuivat kaksi uutteraa poliisia, jotka olivat poimineet humalaisen kyytiinsä ja huolehtineet hänet omaan sänkyyn asti. Poliisit vieläpä hymyilivät kuvassa leveästi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tasmanian poliisin julkaisemassa päivityksessä selitetään, että poliisit päätyivät kuvan ottamiseen juuri sen mahdollisuuden vuoksi, ettei mies muistaisi mitään kotimatkastaan.

Kyseisten poliisien palvelualttius ja hyvä asenne on ilahduttanut ja huvittanut internetiä. Tasmanian poliisivoimat huomauttivat kuitenkin myöhemmin, ettei humalaisten pitäisi odottaa tällaista palvelua joka kerta, vaan suosia taksipalveluita tai julkista liikennettä.

Lähde: Metro, 9News

***

2:39

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.