Mainos

Ei herkille: Valtava kalkkuna lensi päin tuulilasia – internetin vääräleuat miettivät vain reseptejä

Pelästynyt autoilija kohtasi valtatiellä vähän erikoisempaa vastaantulevaa liikennettä.

Yhdysvaltoja halkovalla valtatie US 20:lla sattui harvinaislaatuinen onnettomuus. John Tarabocchia istui kuljettajan paikalla vuokra-autossaan. Mittari näytti 110 kilometriä tunnissa. Autossa matkustivat myös Tarabocchian vaimo, teini-ikäinen poika ja miehen 78-vuotias anoppi. New Jerseystä kotoisin oleva perhe oli ajamassa kohti lentokenttää vierailtuaan indianalaisessa yliopistossa, missä perheen tytär oli juuri aloittanut opintonsa.

Täysin puskista tuulilasin läpi kuitenkin pamahti jotain, mikä säikäytti kaikki autossa olijat.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuulilasista tupsahti sisään lähes 14-kiloisen kalkkunan pää. Lintu jäi jumiin lasiin ja sen yritykset päästä vapaaksi olivat melko toivotonta katsottavaa. Autossa istuneet säikähtivät toki yhtäkkistä törmäystä ja saivat kahakassa tuulilasista irronneista lasinsiruista haavojakin, mutta eniten he järkyttyivät päästä, joka syöksähti lasin läpi.

– Kaikki halusivat ulos autosta, koska he pelkäsivät kalkkunaa, Tarabocchia tunnustaa ABC7 Chicago Newsille.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paikallinen poliisi kertoo, että tällaiset onnettomuudet ovat harvinaisia. Linnuilla on kuitenkin parhaillaan kiima-aika ja niitä liikkuu luonnossa runsaasti ennen kuin metsästyskausi jälleen alkaa.

Kuljettajan paikalla istunut John kiittelee suurempien voimien auttaneen häntä auton ohjaamisessa turvallisesti tien sivuun ilman näkyvyyttä etuikkunasta.

Tarabocchian perhe onnistui saamaan uuden vuokra-auton nopeasti alleen. He ehtivät vielä lennolleen kohti New Jerseytä. Kalkkuna menetti henkensä, ja poliisin jaettua kuvan onnettomuuspaikalta Facebook-sivullaan, intoutuivat käyttäjät miettimään reseptejä ja sopivaa kypsennysaikaa linnulle.

***

1:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.