Ei herkille: Ei mitään järkeä! Poliisilta järkyttävä video kuljettajien piittaamattomuudesta

Kukaan ei kuollut onnettomuudessa, mutta kaikkein herkimmille emme suosittele videon katsomista.

Montanan poliisi on julkaissut videon järkyttävästä poliisiauton kojelautakameraan tallentuneesta tapahtumasarjasta, joka on täysin mahdollinen myös Suomen olosuhteissa.

Video osoittaa, kuinka tärkeää on suhteuttaa ajonopeus vallitseviin olosuhteisiin ja hidastaa onnettomuuspaikan kohdalla, jos tilanne sitä vaatii. Video on myös oppikirjaesimerkki siitä, kuinka piittaamattomia ihmiset voivat pahimmassa tapauksessa olla.

– Montana Highway Patrolin miehet ja naiset vaarantavat henkensä joka päivä suojellessaan muita. Helpottaaksemme heidän työtään, tarvitsemme teidän apuanne, videon alussa puhuva MHP:n poliisi kertoo.

28. joulukuuta 2014 poliisit Wade Palmer ja Timothy Templeton saapuivat onnettomuuspaikalle, jossa oli osallisena äiti ja hänen kaksi pientä lastaan. Olosuhteet olivat jo valmiiksi hengenvaaralliset, koska onnettomuus tapahtui moottoritiellä lumimyrskyn aikana.

Pian poliisien saapumisen jälkeen alkanut tapahtumasarja tallentui poliisiauton kojelautakameraan.

Puoliperävaunuyhdistelmä törmää pysähtyneeseen autoon, jonka jälkeen tapahtuu lukuisia muita kolareita ja vaaratilanteita, jotka johtuvat ihmisten täydellisestä piittaamattomuudesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja