Mainos

Ei, Elon Musk ei aio ampua Teslaansa toiselle planeetalle – vai aikooko sittenkin? Ota tästä sitten selvää

Teslan toimitusjohtaja aiheutti pienimuotoisen kohun viikonloppuna twiitattuaan, että aikoo lastata Teslansa raketin kyytiin ja ampua koko hoidon Mars-planeetalle.

Elon Musk twiittasi lauantaiyönä, että hänen SpaceX-yhtiönsä Falcon Heavy -raketti tulee ensimmäisellä lennollaan kuljettamaan David Bowien Space Oddity -kappaletta soittavan Tesla Roadsterin Marsiin.

– Se tulee ajelehtimaan avaruudessa miljardi vuotta, ellei se räjähdä palasiksi laukaisussa.

Kun teknologiajulkaisu The Verge oli saanut aiheesta artikkelin eetteriin, lähestyi Musk sivustoa ja kertoi, että koko juttu oli täysin hatusta heitetty eikä hän oikeasti suunnitellut autonsa lähettämistä punaiselle planeetalle.

Pian Verge sai kuitenkin viestin sekä SpaceX-yhtiötä että Muskia lähellä olevalta henkilöltä, joka puolestaan vahvisti suunnitelmien auton lähettämisen suhteen olevan todellakin olemassa – ja ettei kyseessä ollut sittenkään mikään vitsi.

Oliko Musk mennyt möläyttämään suunnitelmistaan etukäteen ja yritti sen jälkeen kääntää koko asian vitsiksi? Vai yrittääkö hulluuden ja nerouden välillä tasapainotteleva miljardöörikeksijä vain kiusoitella fanejaan ja muuta maailmaa? Kysymyksiä on tällä hetkellä enemmän kuin vastauksia.

***

0:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.