Ehdolliseen vankeuteen huumausainerikoksesta ja rahanpesusta tuomittu Sofia Belórf: "Välillä pitää itse oppia asioita, sen kantapään kautta"

4:40
Katiska-vyyhdistä yli 10 vuodet tuomiot Ranta-aholle ja Tranbergille, Belórfille ehdollista vankeutta – MTV:n rikostoimittaja analysoi tuomioita

Sofia Belórf tuomittiin huumausainerikoksesta ja rahanpesusta.

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf tuomittiin torstaina 8. huhtikuuta huumausainerikoksesta ja rahanpesusta niin sanotussa Katiska-huumevyyhdissä. Belórf sai 80 päivän ehdollisen vankeustuomion, jonka koeaika päättyy 1.7.2022.  Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Muutaman päivän hiljaiseloa pitänyt Belórf palasi sosiaaliseen mediaan ja kertoi tuntemuksistaan Instgram-kuvansa yhteydessä.

– Elämän koulussa ei ole opettajaa vaan välillä pitää itse oppia asioita, sen kantapään kautta. Minä olen oppinut paljon ja ottanut nämä tapahtumat isona varoituksena loppuelämää varten – siitä olen kiitollinen, hän kirjoittaa. 

Belórf kuvailee myös, että kliseinen sanonta; ”rakkaus on sokea”, on tullut hänelle viime aikoina selkeäksi.

– Näistä viisaampana, vahvempana ja ennenkaikkea nöyränä eteenpäin! Vaikka varsinainen oikeustaistelu ei loppunut vielä tähän vaan jatkuu toisen saman mokoman, niin mä olen tämän asian nyt käsitellyt loppuun ja jatkan vihdoin eteenpäin, hän jatkaa.

8:43
Katso video viime vuoden elokuulta, kun Sofia Belórf syöksyi toimittajien läpi saapuessaan Helsingin käräjäoikeuteen.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja