Mainos

Eduskunnan puhemies Maria Lohela selvittää, tulisiko eduskunnan pikkujouluista luopua

Eduskunnan puhemies Maria Lohela(sin.) selvittää, olisiko eduskuntatalon käyttämisestä pikkujoulupaikkana syytä luopua kokonaan. Lohela kirjoittaa asiasta Facebook-päivityksessään.

Eduskuntatalossa järjestettiin viime torstaina eduskuntaryhmien pikkujouluja. Lohelan mukaan juhlien jälkeen on käyttäydytty tavoilla, jotka eivät ole ”hyväksyttäviä, sopivia tai eduskunnan arvokkuuden mukaisia”.

– Eduskuntaryhmien pikkujouluilla on perinteensä, mutta jos käytös ei ole sitä mitä sen eduskunnassa kuuluisi kaikissa olosuhteissa olla, on perinnettäkin tarkasteltava uudelleen, Lohela kirjoittaa päivityksessään.

Kokoomuksen kansanedustaja Veera Ruoho kertoi aiemmin tänään MTV Uutisille, että perussuomalaisten kansanedustaja ja 2. varapuheenjohtaja Teuvo Hakkarainen oli suudellut häntä väkisin eduskunnassa torstaiyönä. Välikohtaus oli tapahtunut eduskunnan kuppilassa, minne Hakkarainen oli tullut pikkujouluista.

Aamulehden mukaan päihtynyt Hakkarainen oli myös tunkeutunut sinisten pikkujouluihin ja heitellyt juomia lattialle.

Toinen perussuomalainen juhlija toimitettiin eduskunnasta samana yönä ambulanssilla sairaalaan epäillyn alkoholimyrkytyksen johdosta. Tämä tapahtui samaan aikaan, kun eduskunnan täysistunnossa käsiteltiin alkoholilakia.

Lohela aikookin selvittää, olisiko eduskuntatalon käyttämisestä pikkujoulupaikkana luovuttava.

– Aion pyytää eduskuntaryhmiltä näkemyksiä siitä olisiko eduskuntatalon käyttämisestä pikkujoulupaikkana syytä luopua jatkossa kokonaan, hän kirjoittaa Facebookissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.