Mainos

Eduskunnan Islannin-kävijöille nuhteita

Eduskunnan Islannin-kävijöitä odottaa kotiin palattua kurinpalautus. Pohjoismaiden neuvoston puheenjohtaja Outi Ojala sanoi tänään Reykjavikissa, että keskustelu kokousmatkojen toimintatavoista on nyt tarpeen.

-On varmasti syytä keskustella siitä, mikä näiden matkojen tarkoitus on ja millä tavalla voimme antaa parhaan panoksemme. Minusta on hyvä keskustella aina, jos asia herättää huomiota, totesi Ojala.

Suomalaisten ulosmarssi Pohjoismaiden neuvoston teemaistunnosta herätti kiusallista huomiota eilen Reykjavikissa. Lähes puolet runsaan kahdenkymmenen suomalaisedustajan ryhmästä poistui kokoussalista jo aivan tilaisuuden alussa ja kesken Islannin presidentin puheen. Kokouksessa istumisen sijasta kansanedustajat valitsivat retken eksoottiseen luonnonvesikylpylään kaupungin ulkopuolelle.

-Tämä oli erittäin kiusallinen tapahtuma. Eihän se ole mukavaa, että tällaista huomiota herätetään, Ojala myönsi tänään.

Ojala arveli, että tapahtunutta saattaa selittää matkan tiukka aikataulu ja kohteen eksoottisuuskin. Useimmille ei jäänyt kokousten ulkopuolella juurikaan vapaata aikaa.

-Ei myöskään voi ajatella, että tämä olisi joku rangaistusvankila, jossa pitää joka sekuntti istua, mutta tietenkin on ikävää, jos sitten herätetään tällaista huomiota, Ojala sanoi.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 16.04.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.