"X-kamera" tulossa LG uuteen huippupuhelimeen?

LG esittelee MWC-messuilla uuden X-laitesarjan kahden puhelinmallin voimin. Toisesta X-puhelimesta löytyvä kaksoiskamera saattaa sijaita myös seuraavan G-lippulaivan selkämyksessä.

LG esitteli tällä viikolla alustavasti kaksi uutta X-puhelinta. X screenin erikoisuutena on V10:stä tuttu lisänäyttö ja X camissa taas on 13 ja 5 megapikselin kennot yhdistävä kaksoiskamera.

Sarjavuotaja Evan Blass kysyy Twitter-tilillään, että miksi LG ei näyttänyt laitekuvissa X camin selkämystä lainkaan. Kysymys on toki hyvä, sillä ”edistyneimmän kamerakokemuksen” tarjoaja olisi mielenkiintoista nähdä. Blassin mukaan syy on siinä, että sama kaksoiskamera löytyy myös LG G5:stä.

Tämän lisäksi Blass kertoo erillisessä twiitissä nähneensä G5:n livenä. Tapahtuman tuloksena Blass varmistaa, että G5:ssä on ”lisänäyttö”, oletettavasti LG V10:n tapaan. Mikäli molemmat tiedot pitävät paikkansa, G5 näyttää yhdistelevän tulevien X-puhelinten huippuominaisuudet yhteen lippulaivapakettiin.

Näiden ohella LG G5:een odotetaan muun muassa uutta Snapdragon 820 -järjestelmäpiiriä, neljän gigatavun RAM-muistia ja 5,6-tuumaista QHD-näyttöä. Ennen kaksoiskamerahuhua G5:een on lisäksi odotettu noin 20 megapikselin perinteistä takakameraa. Puhelimen virallisen paljastuksen pitäisi tapahtua viikonvaihteessa starttaavassa MWC-tapahtumassa.

Lue myös:

    Uusimmat