Edes epäonnistunut rankkari ei sammuttanut Teemu Pukin hurjaa liekkiä, valmentaja haltioissaan suomalaistähtensä suorituksista – "Koko liigan paras"

Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki jatkoi tulikuumaa pelivirettään iskemällä kaksi maalia, kun Norwich kukisti Birminghamin Englannin Mestaruussarjassa 3-1-lukemin.

Pukki aloitti maalitehtailunsa ottelun 26. peliminuutilla, kun hänen painava vasemman jalan laukaus painui verkkoon.

Suomalaistähdellä oli tovia myöhemmin mahdollisuus tuplata illan maalimääränsä rangaistuspotkusta, mutta Birmingham-vahti Neil Etheridge torjui Pukin yrityksen.

Pukki ei tästä lannistunut, vaan iski pallon toisella puoliajalla toistamiseen Etheridgen selän taakse.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke hehkutti ottelun jälkeen vuolaasti suomalaistähteään, joka nousee parrasvaloihin tärkeillä hetkillä.

– Hän ei ole kaveri, joka iskee 6-1- tai 7-1-maaleja. Hän on paikalla iskemässä tärkeitä maaleja kuten 1-0 tai 2-1. Hän on uskomattomassa kunnossa ja tulikuumassa vireessä, Farke hehkuttaa Norwichin sivuilla.

Pukki on iskenyt tällä kaudella nyt 17 maalia ja on maalipörssissä jaetulla kolmannella sijalla. Pukki on venyttänyt maaliputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi. Suomalaistykki on heiluttanut verkkoa putkensa aikana peräti kuudesti.

– Meillä on koko liigan paras hyökkääjä. Olen iloinen, että hän on taas parhaimmillaan, Farke ylistää.

Lue myös:

    Uusimmat